FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cristiano Bergodi îi recomandă pe Dennis Man și Florinel Coman pentru Lazio + cum a comentat italianul situația lui Ștefan Radu

Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase evoluând pentru FCSB
Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase evoluând pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 21:19

Cristiano Bergodi (55 de ani), ultima dată antrenor la FC Voluntari, a oferit un interviu pentru publicația Gazzetta dello Sport, unde a fost întrebat ce jucători din Liga 1 ar propune la Lazio. Italianul i-a ales pe Dennis Man (21 de ani) și Florinel Coman (21 de ani).

În cariera sa de jucător, Bergodi a evoluat pentru Lazio timp de 7 ani, între 1989 și 1996. Astfel, interviul acestuia a fost centrat pe situația echipei din capitala Italiei, însă fostul antrenor de la FCSB a primit întrebări și despre fotbalul românesc.

La întrebarea „Există jucători din Liga 1 pe care i-ai recomanda la Lazio?”, Bergodi a oferit un răspuns care îi va surâde patronului FCSB, Gigi Becali: „Îmi place Dennis Man, atacantul născut în 1998 de la Steaua București. Este rapid și tehnic, se poate descurca bine. Florinel Coman este interesant, de asemenea, tot de la Steaua și născut în 1998. Este un atacant de bandă, bun la crearea superiorității”.

Cu toate acestea, Bergodi a ținut să laude campioana României, CFR Cluj, pe care a antrenat-o în sezonul 2006-2007: „În realitate, Clujul este în prezent cea mai puternică echipă, dar cei mai interesanți tineri joacă la Steaua”.

5.5 milioane de euroeste cota de piață pe care o au atât Florinel Coman, cât și Dennis Man, conform transfermarkt

„Ștefan Radu este o legendă în România”

Bergodi a discutat cu cei de la Gazzetta și situația lui Ștefan Radu (33 de ani), care nu a mai evoluat pentru echipa națională a României din 2013. Fundașul român evoluează pentru Lazio din anul 2008 și a adunat 300 de partide în Serie A pentru echipa de pe locul secund din Italia.

„Ștefan este o legendă acolo. Oricine devine antrenor al echipei naționale știe că la fiecare conferință de presă va trebui să răspundă la întrebări despre Radu. Ștefan trebuie totuși să se gândească la propriile sale interese și mă îndoiesc sincer că va reveni. În România, în acest moment, există un deficit de fundași centrali, dar echipa națională joacă cu 4 fundași, sistem în care Radu nu a mai jucat de ceva timp. Acesta este și motivul pentru care mă îndoiesc că se va întoarce”.

Ultimele informații despre Covid-19 în România

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Gigi Becali a spus STOP fotbalului! După cazul Adrian Petre, o nouă acuză

FCSB poate da lovitura în timpul pandemiei de coronavirus: „Ideea lui Gigi Becali e foarte bună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
digei
digei  •  24 Martie 2020, 07:09

Asta e o gluma. Cine mai aduce in acest moment fotbalisti cand nu se stie unde si cand se va opri toata treaba asta cu pandemia. Sigur ca la un 2-3 milioane poate i-ar lua la cat s-a vorbit despre ei dar Gigel vrea bani seriosi. Nicio vorba, Becali crede ca s-a intalnit hotul cu prostul, crede asta de fiecare data.

rocky2
rocky2  •  24 Martie 2020, 02:41

Ciobanul e disperat! Nu mai stie pe cine sa puna sa-i faca reclama! In curand vom gasi jucatori de la fcsb scosi la T3leshopeeng printre friteuze Del1m4n0 si saltele D0rm30!

coronakiller
coronakiller  •  23 Martie 2020, 21:32

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează