FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cristiano Bergodi la FCSB?! Gigi Becali îl vrea pe italianul de la FC Voluntari

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 12:24

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, e printre puținii antrenori care l-au înfruntat pe Gigi Becali în vestiar, pe când o antrena pe FCSB, dar acum e în pole-position să preia banca tehnică a roș-albaștrilor.

Italianul, fost la FCSB în 2009, n-ar refuza o ofertă de la Gigi Becali și pune presiune pe conducerea ilfovenilor să fie lăsat să plece de la Voluntari.

„Dacă mă va suna Becali, voi vorbi cu el”, spunea Cristiano Bergodi în luna mai, înainte ca Bogdan Andone să semneze cu roș-albaștrii. Printre antrenorii cu care Becali a vorbit în ultima perioadă se numără alți doi italieni: Devis Mangia și Walter Zenga.

De-a lungul carierei, Bergodi a antrenat în România echipe precum FC Național, CFR Cluj, Poli Iași, Rapid, ASA Târgu-Mureș, FCSB și FC Voluntari.

Contactat de reporterii GSP, antrenorul celor de la FC Voluntari a fost evaziv: „Sunteți amabili, dar acolo se pare că sunt alte idei .... Mangia, Zenga. Pe mine nu m-a căutat nimeni. Să aveți o zi plăcută”.

L-a dat afară din vestiar pe Becali, apoi a fost demis!

Bergodi l-a dat afară din vestiar pe Becali la un meci Sheriff Tiraspol-FCSB (pe atunci Steaua), în septembrie 2009, 0-0. A doua zi, Becali l-a dat afară pe antrenor.

„E prima oară în viaţa mea cînd am coborît în pauză la cabină. În 7 ani de când sunt la Steaua n-am făcut asta!”, a explicat Becali la TV. „Şi ce le-aţi spus jucătorilor?”, l-a întrebat Radu Naum, moderatorul GSP TV. „Nimic”, a răspuns, evident afectat, Becali.

"Pentru că nu m-a lăsat Bergodi", a explicat patronul. "Şi v-aţi supărat?".

El a făcut un gest umilitor la adresa mea, lucru care m-a deranjat. A fost lipsă de respect din partea lui. Nu mai pot să lucrez cu un om care m-a jignit", a spus Gigi Becali la GSP TV.

„Nu m-a deranjat neapărat pentru că m-a oprit să vorbesc cu jucătorii, ci modul în care a făcut-o. Au văzut şi jucătorii acele momente şi m-am simţit foarte prost. Mai bine plecam acasă decît să iau parte la un astfel de moment. Pot să iau mîine Liga Campionilor, dar fără demnitate nu am ce face cu ea. Fără demnitate mor. Dacă Bergodi îşi va cere scuze, veţi vedea consecinţele mîine", a continuat Gigi Becali la GSPTV.

"Se uita la mine ca şi cum ar fi zis «Ce vrei bă, zdreanţo?». Avea atitudinea cuceritorului roman la adresa plebeului dac. Gestul lui cu mîna şi mimica nu o să le uit niciodată" - Becali despre Bergodi

Citește și:

IA-O TU, GIGI! Becali are de ales între Mangia și Zenga, dar vrea tot un antrenor pe care să-l teleghideze! + 4 argumente în favoarea fiecărui italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
gicab
gicab  •  03 August 2019, 19:40
Postat de Constantin Andrei pe 03 August 2019, 15:20

ai distrus emblema rominiei dute unde a dus mutu iapa esti cancerul in futbolul rominesc. steaua nu va mai cistiga vreodata un titlu atit timp it acest asa zis ivestitor va face echipa de joc. cit a fost la mititica steaua cistiga campionate. si acum??? la prostit biserica rau

Tu ce ai pățit?

787289904705560
Constantin Andrei  •  03 August 2019, 15:20

ai distrus emblema rominiei dute unde a dus mutu iapa esti cancerul in futbolul rominesc. steaua nu va mai cistiga vreodata un titlu atit timp it acest asa zis ivestitor va face echipa de joc. cit a fost la mititica steaua cistiga campionate. si acum??? la prostit biserica rau

181536486148978
Andrei Berescu  •  03 August 2019, 14:53

Becali are demnitatea banilor, în rest e exact ce spune el o ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează