FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV E gata! Cristiano Bergodi semnează luni cu Rapid

Cristiano Bergodi cu Supercupa României câștigată cu Rapid în 2007 (foto: GSP)
Cristiano Bergodi cu Supercupa României câștigată cu Rapid în 2007 (foto: GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 09 iulie 2023 11:16 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 13:11

Antrenorul italian Cristiano Bergodi (58 de ani) va fi 100% noul tehnician al celor de la Rapid. Surse din club au dezvăluit pentru GSP că fostul „principal” de la Sepsi Sfântu Gheorghe a acceptat propunerea venită din Giulești și va deveni noul antrenor al trupei alb-vișinii. 

Conducerea Rapidului reacționează după protestele fanilor: „Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria. Facem ce credem că e mai bine pentru club”
RAPID
Conducerea Rapidului reacționează după protestele fanilor: „Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria. Facem ce credem că e mai bine pentru club”

UPDATE 12:10 » Dan Șucu anunță numirea lui Bergodi: „Îl așteptăm să parafeze contractul”

Nu mai sunt dubii! Rapid a anunțat în mod oficial că Bergodi va fi noul antrenor al echipei. Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a transmis un mesaj în urmă cu scurt timp:

„Dragi Rapidiști,

Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână. Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului

Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a transmis Șucu, prin intermediul site-ului oficial al grupării giuleștene

Cristiano Bergodi, 100% noul antrenor al Rapidului 

Deși suporterii din Giulești au făcut lobby pentru ca Marius Șumudică (52 de ani) să devină noul antrenor al Rapidului, se pare că șefii din Giulești au fost de neclintit. 

Cristiano Bergodi a acceptat oferta venită din partea Rapidului și va sosi luni, 10 iunie, în România, pentru a parafa înțelegerea cu giuleștenii, mai dezvăluie surse din cadrul clubului. Șefii rapidiști au acceptat și staff-ul cu care Bergodi vrea să lucreze în Giulești, printre care antrenorul secund Luigi Ciarlantini. 

Ciarlantini a fost secundul lui Bergodi la mai multe echipe pregătite de italian în carieră: Modena, Pescara, Brescia, FC Voluntari, CS Universitatea Craiova și Sepsi. 

în 247 de meciuria fost Ciarlantini secundul lui Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi va sta pentru a treia oară în carieră pe banca tehnică a Rapidului. A mai antrenat în Giulești între iulie 2007 și octombrie 2007, reușind să câștige atunci Supercupa României cu alb-vișiniii. Al doilea mandat al lui Bergodi la Rapid a fost înregistrat între aprilie 2015 și iunie 2015. 

Șeful galeriei Rapidului îl contestă pe Cristiano Bergodi: „A făcut marea performanță și a dus Rapidul în Liga a 2-a”. Cifrele îl contrazic

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, șeful galeriei Rapidului, a contestat vehement numirea lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului. Sâmbătă, acesta a scris, în mediul online, că italianul este cel care a retrogradat echipa în Liga 2, în sezonul 2014-2015. 

„Poate mulți dintre voi ați uitat anul 2015 cu italianul pe bancă! A făcut marea performanță și a dus Rapidul în Liga a 2-a”, a fost mesajul lui Liviu Ungurean. 

Costin Ștucan, după teoria înaintată de liderul galeriei de la Rapid: „Nu Bergodi a retrogradat echipa!”

Sâmbătă seară, în cadrul emisiunii GSP Live, jurnalistul Gazetei Sporturilor, Costin Ștucan, a contrazis teoria lui Liviu Ungurean. 

„Înțeleg că domnul Bocciu a spus că Bergodi a retrogradat echipa. Domnule Ungurean, dacă nu știți, haideți să deschidem statisticile din sezonul 2014-2015, să vedem dacă Bergodi a retrogradat Rapidul!

Domnul Marian Rada a avut în 11 meciuri 0,55 puncte/meci, apoi Ionel Ganea a avut 1,10 puncte/meci, după care Cristi Pustai a avut o medie de 1,22 puncte/meci, apoi urmează Cristiano Bergodi, cu o medie de 1,38 puncte/meci.

Bergodi n-a retrogradat Rapidul! Nu stă în picioare argumentul ăsta. A fost ultimul antrenor din sezonul în care a retrogradat Rapidul? Da, dar n-a mai putut să repare ce au stricat alții înaintea lui”.

Citește și: 

MM Stoica arată cu degetul un fundaș din tabăra Farului: „Nu s-a informat! Trebuie culpabilizat pentru acest rezultat”

Costin Ștucan taxează încercările galeriei de a-l pune antrenor pe Marius Șumudică: „Clubul Rapid ar trebui, în sfârșit, să se civilizeze! Vor oameni în funcție de interesele lor”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (19)
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  09 Iulie 2023, 18:39

Sumudica si Anamaria Prodan au retrogradat U Cluj..... asta nu se pune? Sumudioca ar merita jobul de la Rapid ...dar e discriminat ! Eu as depune reclamatie la institutul cu discriminarea si la Ministerul Muncii ......impotriva Rapidului si a lui Sucu ca ia antrenori straini cand are antrenor roman doritor sa munceasca la Rapid. Begodi plateste CAS si CASS in Romania sau in Italia pe PFA care il are incheiat cu cluburile??? Liga si Federatia trebuie sa stie ....

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Iulie 2023, 13:25

Șucu nu vrea circ

alexiosas
alexiosas  •  09 Iulie 2023, 12:52
Postat de SpiritLiber pe 09 Iulie 2023, 11:39

Semneaza azi si demisioneaza peste o saptamana, o sa vedeti!

parca spunea-i ca toata lumea ul doreste pe las fierbintean la Rapid...din comentariile de aici,observ ca nici macar toti rapidistii il vor la Rapid...tu,Sumi sau Bocciu sau cine ai fi tu

Vezi toate comentariile (19)
Comentează