FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

video Rapid l-a recuperat pe Cristi Săpunaru, dar a pierdut un alt titular pentru 3 săptămâni!

Echipa Rapidului, contra Oțelului Galați, foto: GSP
Echipa Rapidului, contra Oțelului Galați, foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 13 februarie 2024 17:01 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 18:45

Rapid București a anunțat pe pagina de Facebook a clubului revenirea căpitanului Cristian Săpunaru (39 de ani) după accidentarea suferită în victoria giuleștenilor cu CFR Cluj (1-0). Cristiano Bergodi nu se va putea însă baza în următoarele săptămâni pe fundașul dreapta Răzvan Onea (25 de ani), accidentat tot împotriva „feroviarilor”.

Răzvan Onea a solicitat să fie schimbat în minutul 53 al meciului din Gruia, după ce a resimțit probleme musculare. Cristiano Bergodi l-a trimis pe teren pe Braun în locul său. 

Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”
Sondaj
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”

VIDEO Cristian Săpunaru a revenit la antrenamente, după accidentarea din meciul cu CFR Cluj

Răzvan Onea a suferit un tip de ruptură musculară, respectiv o ruptură fibrilară la bicepsul femural. În medie, o astfel de accidentare necesită o perioadă de refacere de aproximativ trei săptămâni.

În aceste condiții, Cristiano Bergodi va fi nevoit să se bazeze la următoarele meciuri în flancul drept al defensivei pe serviciile lui Christopher Braun, apărătorul lateral care îi luase fața lui Onea în lupta pentru titularizare.

Rapid l-a recuperat pe Cristi Săpunaru, dar a pierdut un alt titular pentru 3 săptămâni!
Răzvan Onea, de la Rapid, în duel cu Alex Chipciu, foto: Imago

Cristi Săpunaru, reacție după accidentarea cu CFR Cluj

Căpitanul Rapidului a oferit și o primă declarație declarație legată de accidentare. „Mi s-a blocat gâtul” , a spus Săpunaru pentru Fanatik.

Totuși, Săpunaru s-a antrenat normal în cursul zilei de marți și va putea juca în etapa viitoare, când Rapid o întâlnește pe Hermannstadt (vineri, de la ora 20:00).

Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, a părăsit terenul accidentat în minutul 16 al meciului cu CFR Cluj, câștigat de giuleșteni, 1-0.

Apărătorul giuleștenilor nu a mai putut continua meciul după un duel cu Daniel Bîrligea. Vârful gazdelor a venit puternic din spate, a ratat mingea, și l-a doborât pe căpitanul Rapidului. Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a mai putut continua meciul.

Transferul de viitor reușit de Rapid

Rapid a oficializat transferul lui Rareș Pop. Mijlocașul în vârstă de 18 ani va rămâne sub formă de împrumut la UTA până la finalul sezonului. Și mijlocașul Cătălin Vulturar (19 ani) a fost împrumutat la rândul lui, tot la gruparea arădeană.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Rapid plătește 800.000 de euro pentru Rareș Pop. La această sumă se vor adăuga și diferite bonusuri, și un procent dintr-un viitor transfer.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și:

La 7 luni distanță, Denis Drăguș explică de ce a refuzat-o pe Rapid: „N-am vrut să fiu altul care se întoarce!”

Incredibil! Rapid împrumută un jucător la UTA, acolo unde Rednic l-a atacat: „E un copil fără minte, pe care Bergodi nici nu l-a vrut”

Albion Rrahmani, de la Rapid la Real Madrid? „Voi munci pentru acest vis” + Declarații despre Liga Națiunilor: „Kosovo e mai bună decât România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
wally77
wally77  •  14 Februarie 2024, 07:25
Postat de FCSBeSteaua1986 pe 13 Februarie 2024, 20:51

fc clona krapid 123 nu e rapidul, e doar o jucarie a lui sucu, adevaratul rapid se zbate in liga a patra uitat de "suporteri".

Ești *** sau bâlbâit ? Nu era nevoie de 2 mesaje ca să-ți răspundă cineva că nu e treaba *** care e Rapid și care nu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCSBeSteaua1986
FCSBeSteaua1986  •  13 Februarie 2024, 20:53

*** 123 e doar o clona, adevarata rapid se zbate in suferinta in liga a patra parasita de "suporteri" , echipa din Liga 1 e doar o jucarie a lui sucu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCSBeSteaua1986
FCSBeSteaua1986  •  13 Februarie 2024, 20:51

fc clona krapid 123 nu e rapidul, e doar o jucarie a lui sucu, adevaratul rapid se zbate in liga a patra uitat de "suporteri".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează