Comentarii (34)

observator_federal  •  15 Aprilie 2019, 09:31

”Sperietoarea” Astra a avut o primă reacție la sesizarea Craiovei și FRF-ului privind incorectitudinea finanțării Fcsb-Astra: a ”pedepsit-o” pe Craiova cedând cu lejeritate 1-4 în fața Viitorului, ehipa lui Hagi urcând rapid în clasament (un”ajutor dezinteresat” de la finanțatorul de carton Niculae). Preşedintele executiv al Astrei, Danut Coman, anticipa într-un fel comportamentul ”demn” (nimic surprinzător!) al astralilor din Lunca Dunării, descriind batjocoritor rezultatul sesizării Craiovei în fața onoratei Comisii de Disciplină și a prestigioșilor săi membri: ”S-a judecat la FRF și s-a dat o amânare. Toată lumea a râs. Și cei de la Comisie și toți au râs!”. A râs cu satisfacție și presa gigistă... Râdeți băi, că și fotbalul românesc a ajuns de tot râsul! Râșilor!!

observator_federal  •  15 Aprilie 2019, 09:17

”Oltenii nu se mai află atât de aproape de locul al treilea, ultimul care garantează un bilet de cupe europene.” ... Păi nu Craiova este pe locul 3? Dar cine?

observator_federal  •  15 Aprilie 2019, 10:40
Postat de corectu pe 15 Aprilie 2019, 10:42

De 4 ani sufla un puternic curent antistelist.Daca Steaua ar fi jucat fotbal aseara ar fi castigat.Dar a fost un joc de anihilare.Mai trist ca nicio echipa nu joaca fotbalul pentru a se califica in fazele grupelor cupelor europene.

Este în desfășurare o campanie tot mai evidentă (de domeniul infracționalului, de ce nu este sancționată?!) prin care fecesebiștii folosesc fără nicio reținere apelativele ”Steaua” și ”steliști” în mod tendențios - indiferent că sunt ”specialiști” sau comentatori prin studiouri, editorialiști prin redacții sau oficiali pe la clubul lui Becali (în cazul lor chiar ar trebui luate măsuri - Teja, Duckadam, Mihai Stoica nu sunt angajați ai CSA Steaua), toți permițându-și cu de la sine putere să PROMOVEZE sub numele ”Steaua” echipa FC FCSB?. Nu-i de mirare atunci că toți randomii de pe forumuri, aprigi susținători ai echipei Fcsb, fac pe dizidenții și abuzează ”cu mândrie revoluționară” de calitatea de ”steliști”... Normal ar fi să se procedeze exact ca în cazul în care ”Clubul Benfica Lisabona a somat recent o echipa de liga a IV-a de fotbal din Salaj, Benfica Ileanda, să-și schimbe denumirea și să renunțe la tot ceea ce înseamnă marketing și PROMOVARE în care apare numele clubului lusitan, invocand drepturi de proprietate exclusive asupra mărcii”. Suntem țară membră a Uniunii Europene...

observator_federal  •  15 Aprilie 2019, 10:08
Postat de fabius_2014 pe 15 Aprilie 2019, 10:05

FCSB trebuie sa invinga Viitorul saptamana asta si apoi ramane de vazut ce se mai intampla. Asa cum a scris si @magic4ever, Becali uita de meciurile pe care FCSB le are cu Viitorul si Craiova.

Fcsb o să se împiedice și la Sepsi... Va fi distracție mare, de urmărit ”recitalul” imensei galerii fecesebiste - *** în toate aparițiiile ei pe stadioanele țării și ale județului Ilfov...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy  •  15 Aprilie 2019, 10:04

Iar se minte cu nerusinare!Universitatea Craiova nu a bagat in meciul cu Viitorul numai rezerve si copii.Este o minciuna nesimtita.Sa va fie rusine iar daca aveti ceva de spus va rog sa enumerati echipa Unuversitatii din acel meci ca sa ne lamurim cine minte cu nerusinare.

magic4ever  •  15 Aprilie 2019, 09:41

Probabil Becali uita ca el are meciurile cu Craiova si Viitorul in deplasare si ambele echipe au nevoie de victorie in lupta pentru locul 3 ...FCSB nu a avut o ocazie cu CFR si vrea sa se incurce clujenii pe teren propriu...sa zica mersi ca a scapat FCSB cu un egal in conditiile in care nu a jucat cel mai bun fotbalist roman Tucudean si CFR a lovit bara de 2 ori...

fabius_2014  •  15 Aprilie 2019, 12:52
Postat de cfr_cluj_campioana pe 15 Aprilie 2019, 12:44

Craiete și Ramurica, doi dintre premianții presei sportive (lipseste Dănuț) au scris un nou articol despre ce visează Becali să se întâmple și cum calculele ar putea avantaja (vezi să nu, Craiete!) FîCîSîBî-ul în lupta pt titlu (visul orgasmic al celor 3 corifei GSP-iști). Băi, trezirea! FC FCSB a mai ratat un titlu! Băgați materiale pt la anul: ce super echipă face Gigi, ce va vinde și câte zeci de milioane va încasa, câte probleme (fără număr, fără numar) au adversarii FîCîSîBî-ului etc. :)))

Ai perfecta dreptate, dar multi nu-si dau seama.

magic4ever  •  15 Aprilie 2019, 10:28
Postat de stelbz pe 15 Aprilie 2019, 09:57

Sa fi seriosi, FCSB va obtine si in acest an locul 2. Nu ca ar merita CFR locul 1 ! Te apuca rasul-plansul.. Doua echipe vor sa fie campioane, dar cred ca aseara ar fi fost batute, sigur, de ex. de campioana play-out Gaz Metan M...... sau chiar de ... Dudelange (Luxemburg)....:)) .Ambele ai jucat ca in play-out pentru a nu ajunge la...retrogradare... Ca stelist sunt total dezamagit de joc si ma tot duce gandul la partidele cu Calarasi, Chiajna, Voluntari si Sepsi(din sezon) cand a pierdut punctele cu care acum era sus de tot. Si aseara toti jucatorii de la FCSB si-au aratat limitele : ATATA POT SI NIMIC MAI MULT(locul 2)..... Mai aveam o singura speranta si ma intrebam : Ar putea fi FCSB o echipa mai puternica decat .... Dudelange (Luxemburg) ????? N-a fost sa fie......

CFR asa defensiv cum a jucat a lovit bara de 2 ori in conditiile in care nu a jucat cel mai bun fotbalist roman si golghetarul campionatului Tucudean...

dom_semaca  •  15 Aprilie 2019, 10:10

Din ciclul "romînu' s-a născut contabil, și nu poet cum se credea", băieții ăștia doi (apropos, Udrea s-a matolit aseară și n-a mai ajuns la locul de muncă?) tot fac calcule...calculele, calculelele. Dacă o să termine echipa albanezului pe locul 3-4 ce calcule o să mai faceți? Și cum o să-i spuneți? Tricecampioana, quadrocampioana... că trebuie să băgați în context și sintagma "cam pioana". Sînteți cam pioni!

digei  •  15 Aprilie 2019, 09:29

Oltenii-s forțați s-o ajute pe FCSB în lupta pentru titlu? Ce gluma buna! Pana acum au ajutat-o si fara sa fie "forțați", pur si simplu s-au lasat calcati in picioare, simplu.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează