FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Criză la FCSB! Nicolae Dică vrea să câștige campionatul, dar are o mare problemă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 09:26

Dintre cei 8 jucători, de la mijloc în sus, folosiţi de FCSB în eşecul cu Astra, 0-1, niciunul nu are o medie de peste 10 goluri marcate pe sezon în Liga 1.

FCSB renunţă la sistemul 4-3-3 după un singur meci, 0-1 la Giurgiu, sâmbătă.

Şi dacă Dică ar fi mers tot pe modulul tactic din sezonul precedent, 4-2-3-1, numele fotbaliştilor ar fi fost aceleaşi. Iar de la mijloc în sus, cei care, teoretic, sunt responsabili cu golurile au cifre extrem de slabe în privinţa reuşitelor de pe tabelă.

 Dică a folosit fotbalişti care nu sunt golgeteri înnăscuţi. Cei 8 jucători, în afara celor din defensivă, la care FCSB a apelat pe parcursul întregului meci cu Astra nu se pot lăuda cu un CV în care să fie marcatori.

Niciunul nu trece de 10 goluri ca medie pe campionat, iar singurul care se apropie de acest nivel e Florin Tănase. El are 36 de goluri în 4 ani şi jumătate de Liga 1. În rest, cifrele sunt departe de ceea ce ar trebui să deţină o echipă care are ca obiectiv câştigarea campionatului. 

FCSB avea în lot un fotbalist cu golul în sânge. Francezul Gnohere a fost însă lăsat pe dinafară din cauza faptului că ar avea un surplus de un kilogram, deşi şi pe parcursul sezonului trecut fostul dinamovist a evoluat, în ciuda faptului că nu era la greutatea optimă. Gnohere are înscrise la fel de multe goluri în Liga 1 ca şi Florin Tănase, însă în numai 3 ani. Deci o medie care e mai aproape de 15 reuşite pe sezon. 

JUCĂTOR / MEDIE GOLURI PE SEZON

Fl. Tănase: 8
Man: 5,5
Teixeira: 4,7
Fl. Coman: 4,5
Ov. Popescu: 1
Moruţan: 1
Nedelcu: 1
Qaka: 0

Ultimul titlu: Keşeru şi Rusescu

FCSB a câştigat ultima dată campionatul în 2014-2015. Pe parcursul acelui sezon, în lot au fost fotbalişti cu cifre senzaţionale în privinţa randamentului pe tabelă. Campionatul a început cu Keşeru în atac, fotbalist care a marcat în jumătate de campionat nu mai puţin de 12 goluri. Apoi, sub comanda lui Gâlcă s-a aflat şi Rusescu, jucător care cât timp evoluase în Liga 1 în tricoul Stelei avea o medie de aproape 20 de goluri pe sezon. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
florar
florar  •  24 Iulie 2018, 13:47

Sa-i spuna cineva si lui Craitoiu ca Gnohere vine dupa ce a fost operat si urmeaza doua meciuri mai importante decat cel cu Astra...

10207073583901423
Cristian Holban  •  24 Iulie 2018, 12:55

La steaua(etc, etc, etc...) si daca ar antrena cel mai Inrait Dinamovist tot ar avea performante mai bune ca cele ale lui Dica :(

breitner
breitner  •  24 Iulie 2018, 12:26
Postat de hannah.robinson pe 24 Iulie 2018, 11:03

Da au o problema... mare... n-au valoare

Incepand cu dica si terminand cu ciobanul fariseu via mimi puscarie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează