FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Croitoru, răspuns pentru Iftime: „Să se hotărască odată! Ba sunt bun, ba nu sunt bun”

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 21:55 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 22:17

Marius Croitoru, antrenorul lui FCU Craiova, i-a răspuns lui Valeriu Iftime, fostul său patron de la FC Botoșani.

La GSP Live, Iftime a vorbit în termeni duri despre Croitoru: „Să nu-l mai ridicăm pe Marius foarte, foarte sus. Să nu credeți că el e un șlefuitor de talente. Nu el ținea fotbalul din Moldova în spinare”.

Marius Croitoru, răspuns pentru Iftime

„Acum câteva luni eram cel mai bun. Ar trebui să fie mai ferm când declară ce declară. Să se hotărască odată. Ba sunt bun, ba nu sunt bun. Nu trebuie să spun eu ce am făcut. Voi știți mai bine. Ar fi bine să se hotărască odată. Dumnealui știe pe cine am descoperit eu. 

Am mai dat și câte un chix, dar eu am contribuit la dezvoltarea majorității. Mulți sunt la echipe de play-off. E treaba dumnealui. Eu știu ce muncă am făcut, nopțile nedormite să caut jucători. Au fost și alții și nu au stat 3 ani. Eu am dus echipa și în Europa. 

Scandal! FCU Craiova merge la FIFA: „Ne-au luat jucătorul din cantonament”
FCU Craiova
Scandal! FCU Craiova merge la FIFA: „Ne-au luat jucătorul din cantonament”

Să fie mai concis. Să spună odată. Pe mine nu mă deranjează că spune că nu am făcut nimic. Lumea știe ce am făcut eu. E treaba dânsului dacă vrea să vorbească de mine la televizor, eu nu am ce să vorbesc de dânsul. Tot ce am făcut la Botoșani am făcut din plăcere. Eu nu vorbesc nimic, îmi văd de treabă. 

Nu înțeleg de ce se aduce în discuție numele meu în aceeași propoziție cu Botoșani. Botoșani are un antrenor. Noi știm ce a fost înaintea mea și ce a fost cu mine. Dacă declară asta, înseamnă că ar trebui să fie și de acum ce a fost cu mine. Nu le doresc răul, mi-ar plăcea să se califice în play-off alături de noi”, a declarat Marius Croitoru, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Ce a făcut Marius Croitoru la FC Botoșani

  • 115 meciuri în Liga 1: 45 victorii, 35 remize, 35 înfrângeri
  • A calificat echipa de două ori în play-off
  • În sezonul 2019-2020, primul sezon ca antrenor în Liga 1, a încheiat cu FC Botoşani pe locul 4, aceasta fiind cea mai bună clasare din istoria clubului pe prima scenă

Citește și alte știri despre Liga 1:

U Cluj, ciuca bătăilor în amicale + FCU Craiova, prima victorie a verii

Reacție vehementă la adresa lui Ioniță: „Calci întruna pe bec, calci mereu. Unii nu învață nimic”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihneailie030
mihneailie030  •  02 Iulie 2022, 05:52

Mai, gogoașă, ce te mai interesează?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează