FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

EXCLUSIV Primarul din Mioveni intervine după eșecul cu Sepsi OSK » Alexandru Pelici, în mare pericol să fie demis!

Alexandru Pelici // foto: Imago Images
Alexandru Pelici // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 16:12 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 16:51

După 0-2 cu Sepsi OSK, Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul de la CS Mioveni, este pe făraș!

Eșecul din această după-amiază de pe teren propriu, 0-2 cu Sepsi OSK, ar putea fi ultimul meci al lui Alexandru Pelici ca antrenor al argeșenilor.

Din informațiile GSP.ro, primarul din Mioveni, Ion Georgescu, este nemulțumit rezultate și de jocul echipei, îndeosebi de impotența acesteia pe faza ofensivă. Pe deasupra, lui Pelici i se reproșează și modul în care conduce antrenamentele. Mai mulți jucători chiar s-au plâns conducerii de metodele antrenorului!

Alexandru Pelici, aproape de a fi demis de la CS Mioveni 

Nou-promovata are o singură victorie în ultimele 12 meciuri din Liga 1, o serie îngrijorătoare, care face ca echipa să ocupe locul 12 în campionat.

În acest context, Ion Georgescu vrea să renunțe la serviciile lui Pelici. Imediat după finalul meciului cu Sepsi, edilul din Mioveni a convocat o ședință de urgență, la capătul căreia este de așteptat să fie luate măsuri serioase.

Mihai Teja sau Eugen Neagoe 

Favoriții pentru a-l înlocui pe Alexandru Pelici sunt Mihai Teja și Eugen Neagoe, ambii antrenori fiind liberi de contract.

Teja a antrenat-o ultima dată pe Gaz Metan Mediaș, de la cârma căreia a fost înlăturat în septembrie, în vreme ce Neagoe n-a mai activat din luna mai, când s-a despărțit de Astra Giurgiu.

Alexandru Pelici o antrenează pe CS Mioveni din octombrie 2020. Cu el la cârmă, echipa argeșeană a promovat în Liga 1. Pelici a mai pregătit-o pe CS Mioveni și între iulie 2016 și aprilie 2017.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cristi Balaj reacționează după reproșurile legate de arbitraj + Cum comentează faza golului marcat de Omrani

Un clasic al lui Dinamo a izbucnit în plâns la telefon!: „Luați-vă catrafusele și săpați munții pentru autostrăzi!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
4814558055249358
Mada Calin  •  06 Decembrie 2021, 06:28

Ce-a mai mare greșeală ar face domn primar. Echipa chiar joacă ceva acuma!

22cea
22cea  •  05 Decembrie 2021, 19:23
Postat de dodo001 pe 05 Decembrie 2021, 17:24

Acest primar cam fura curent la greu. Mioveni s-a descurcat admirabil pana acum, mai ales la ce buget și jucători a avut.

Bine ca Giulestiul n-are primar :)))

dodo001
dodo001  •  05 Decembrie 2021, 17:24

Acest primar cam fura curent la greu. Mioveni s-a descurcat admirabil pana acum, mai ales la ce buget și jucători a avut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează