FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CHINDIA 0-1

Ce au declarat Emil Săndoi și Alexandru Pelici după CS Mioveni - Chindia: „Să fim sinceri, noi luptăm pentru evitarea retrogradării”

Emil Săndoi, antrenor Chindia // foto: captură YouTube
Emil Săndoi, antrenor Chindia // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 20:17 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 20:37

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul de la Chindia Târgoviște, și Alexandru Pelici (47), omologul său de la CS Mioveni, au comentat rezultatul meciului de la Mioveni. Dâmbovițenii s-au impus la limită, scor 1-0. 

Cronica meciului CS Mioveni - Chindia

„E o victorie meritată, îi felicit pe băieți pentru dăruire, pentru că s-au adaptat pe parcurs și la un alt sistem. Am avut unele probleme cu accidentări astăzi, a trebuit să intre jucători de pe margine care jucaseră puțin. Sunt 3 puncte foarte importante, uitați-vă la programul nostru de până acum. Am avut doar 3 jocuri acasă. 

Mă bucur că am reușit aceste 3 puncte, sunt binevenite și pentru moralul jucătorilor. Sper să fim în continuare aceeași echipă realistă, pragmatică”, a spus Săndoi la DigiSport, după ce echipa sa a urcat pe locul 9 în Liga 1. 

Emil Săndoi, după CS Mioveni - Chindia: „Nu trebuie să punem presiune în plus pe jucători”

Ulterior, Săndoi a încercat să ia din presiunea de pe umerii jucătorilor săi: 

„În România, de obicei, după rezultate pozitive este sărbătoare permanentă. Nu mă refer la jucători, ci în general. Atunci când vin rezultate negative, facem înmormântare. Trebuie să rămânem realiști. Campionatul trecut am îndeplinit un obiectiv (primul loc în play-out, cu 36 de puncte, n.r.), iar probabil că din rândul cunoștințelor, al prietenilor, s-a pus o presiune. Toată lumea vrea mai mult decât în sezonul precedent. 

Să știți că și în această perioadă am mizat pe acest factor, jucătorii nu trebuie apăsați. Nu trebuie să punem presiune în plus, mulți jucători joacă doar de un an în prima ligă. Asta voi face și în continuare, chiar dacă risc să se pună presiune pe mine. Eu pot suporta”. 

Am fost primiți foarte bine pe toate stadioanele pe care am jucat. Vom avea o misiune foarte grea etapa viitoare, întâlnim Farul, care este complet schimbată cu Gică Hagi, eu cred că va aspira la campionat. 

- Emil Săndoi, antrenor Chindia

Ce a declarat Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni 

Dacă în alte meciuri am jucat mai slab, în seara asta, cel puțin în a doua parte, am condus ostilitățile. A fost un șut dintre linii și Chindia a înscris. În rest au avut o singură altă mare ocazie, din greșeala noastră pe construcție. Am sperat până în ultimul moment, am schimbat sistemul de joc la pauză. Se părea că dă roade, Chindia s-a lăsat dominată, dar am avut ocazii foarte mari și cred că am fi meritat mai mult decât această înfrângere. 

Așa cum am spus, totul se compensează, a venit rândul nostru să plătim tribut faptului că nu am fost foarte concentrați la finalizare. Am avut 2-3 situații foarte mari, dar nu am reușit să înscriem. Chindia poate bate pe oricine, e o nucă tare, echipă bună a campionatului. Îi felicit pentru victorie, le doresc mult succes în continuare. Noi mergem la Voluntari să încercăm să scoatem punct sau puncte. 

Știm cine suntem, de unde venim, cel mai important e să fii sincer cu tine atunci când vrei să faci performanță. Lupta pe care o dăm este pentru evitarea retrogradării. Ne dorim să fim în continuare aceeași echipă muncitoare, nu am ce să le reproșez băieților din punct de vedere al atitudinii. Din păcate, nu am reușit să înscriem. În momentele în care părea că apărarea Chindiei este desfăcută, am ratat noi la ultima fază.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Eroare uriașă de arbitraj în primul meci al etapei » Gol anulat pentru un ofsaid inexistent!

George Țucudean, ofertat de un club din Liga 1 după retragere: „Nu pot accepta, m-ar înjura jumătate de oraș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează