FOTBAL  »  LIGA 1  »  CS MIOVENI - CSU CRAIOVA 0-3

Alexandru Pelici, despre Vladimir Putin: „Am rămas tot cu «să ocupăm peştera vecină»”

Alexandru Pelici
Foto: Imago
Alexandru Pelici Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 21:28 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 22:26

Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Mioveni, a vorbit la finalul meciului pierdut acasă cu CSU Craiova, scor 0-3, despre războiul pornit de Vladimir Putin împotriva Ucrainei.

CS Universitatea Craiova se implică în ajutorarea victimelor din Ucraina » Tricouri speciale la Mioveni, care vor fi scoase la licitație
CS MIOVENI - CSU CRAIOVA
CS Universitatea Craiova se implică în ajutorarea victimelor din Ucraina » Tricouri speciale la Mioveni, care vor fi scoase la licitație

Pelici a condamnat dur acțiunile liderului de la Kremlin, în a 7-a zi de invazie a rușilor.

„Trebuie să fim uniţi pentru aşa ceva, pentru că asta e o adevărată dramă ce se întâmplă cu oamenii de acolo, iar fotbalul trece în plan secund când se întâmplă asemenea lucruri. Am văzut imagini cu tati separaţi de copii şi familii şi sunt lucruri foarte dureroase. 

Am evoluat ca tehnologie, dar nu am evoluat ca specie. Am rămas tot cu «să ocupăm peştera vecină.» Da-i omului puterea ca să îi vezi caracterul”, a declarat Alexandru Pelici potrivit Telekom Sport.

Alexandru Pelici: „Nu renunţăm la ideea de a încerca să ne salvăm de pe locul 12”

Antrenorul Mioveniului a comentat și înfrângerea împotriva Craiovei lui Reghe. Acesta recunoaște superioritatea oltenilor, dar acuză greșeli importante de arbitraj.

„Victoria Craiovei este meritată, s-a dovedit echipa mai experimentată, mai bună, îi felicit pentru victorie, dar nu trebuie să uităm că două goluri sunt din ofsaid şi am avut un penalty clar. Craiova a fost mai bună şi cred că ar fi câştigat şi fără aceste greşeli de arbitrtaj. 

Nu renunţăm la ideea de a încerca să ne salvăm de pe locul 12, dar în acelaşi timp simţim şi ameninţarea din spate", a declarat Alexandru Pelici despre înfrângerea suferită în faţa oltenilor”, a mai precizat Pelici.

Cum arată clasamentul după CS Mioveni - CS Universitatea Craiova 0-3

Citește și alte știri de actualitate:

Două penalty-uri neacordate în CS Mioveni - CSU Craiova » Greșeli mari de arbitraj în prima repriză

CS Mioveni - CSU Craiova 0-3 » Oltenii ajung la a cincea victorie consecutivă

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează