FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - DINAMO 2-0

Gabi Torje, mesaj pentru fanii contestatari: „Ar fi foarte ușor să plecăm acum, la greu”

Gabi Torje +15   FOTO
Gabi Torje

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 22:55 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 23:26

CS Mioveni a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa #5 din play-out și „câinii” sunt oficial la baraj. Gabi Torje, mijlocașul alb-roșiilor, a ținut să le transmită un mesaj colegilor săi.

„O înfrângere grea, ne rămâne doar barajul acum. Nu e datoria mea să analizez ce se întâmplă în teren, eu trebuie să-mi fac datoria cât timp joc. Nu mai avem ce să facem acum. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine pentru ce ne-a mai rămas, adică barajul. 

A fost o victorie importantă împotriva celor de la Chindia, după care am început bine cu Craiova, am pierdut pe final și azi din nou dintr-un meci normal în care noi am avut câteva ocazii, în a doua repriză a fost o fază fixă, am luat gol și s-a ruinat totul. 

Sunt fără cuvinte, cu toții suntem vinovați, mai puțin cei care au făcut tot posibilul ca această echipă să rămână în Liga 1 de anul trecut. Mă refer la suporterii care au contribuit cu bani, persoanele de lângă echipă care au contribuit, cei care s-au ocupat de reorganizarea clubului. 

Ei au făcut tot ce au depins de ei, noi jucătorii nu ne-am ridicat la nivelul așteptat și cred că acum în al 12-lea ceas ar trebui să ne trezim și să câștigăm meciurile care ne-au mai rămas și barajul, care e cel mai important”, a declarat Gabi Torje la Look Sport.

+11 FOTO

Gabi Torje: „Dacă nu am vrea să jucăm, nu am mai fi aici”

Torje a vorbit și despre tensiunea dintre jucători și suporteri, care au avut o nouă ieșire nervoasă la adresa echipei, după eșecul de la Mioveni.

„Sunt supărați ca de fiecare dată, este normal. Este normal să ne critice, dar nu ne convine când se nimeresc unul sau doi care ne înjură în față, ca și cum noi nu am vrea să jucăm. Îmi pare rău pentru majoritatea suporterilor care vin să ne susțină, dar sunt unii care vin și ne înjură în asemenea hal, eu personal nu îi înțeleg. 

Și eu sunt suporter, mă uit la meciurile lui Dinamo, dar nu am înjurat nicioadată jucătorii în halul în care unii dintre ei o fac. Dacă nu am vrea să jucăm, nu am mai fi aici, ar fi foarte ușor să plecăm acum, la greu”, a mai precizat mijlocașul.

Citește alte știri din Liga 1: 

A dispărut din echipa lui Dinamo! Dezvăluirile GSP, confirmate de hotărârea lui Uhrin
DINAMO
A dispărut din echipa lui Dinamo! Dezvăluirile GSP, confirmate de hotărârea lui Uhrin
Marius Croitoru, final de aventură la Botoșani? „Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plec de lângă mama, tata”
Chindia - Botoșani 1-2
Marius Croitoru, final de aventură la Botoșani? „Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plec de lângă mama, tata”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
390534888039796
Foto Nufărul  •  16 Aprilie 2022, 17:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

390534888039796
Foto Nufărul  •  16 Aprilie 2022, 17:47

gabi,steliano,va iubesc va cred, dar din pacate a-ti ramas doar..suporteri,ori aratati ca a-ti ramas fotbalisti ori mergeti in tribuna.altfel doar...ocupati un loc in teren.o fi dorinta dar daca nu-i putinta...multumim.

514091889218839
Mihai Buzea  •  16 Aprilie 2022, 10:00
Postat de bjk86 pe 16 Aprilie 2022, 08:46

Las-o moarta, Torje, am vazut ce valoare ai la pasa cu capul la portar.. In loc sa dea pasa lui Ivanoski care era singur, el da pasa cu capul la portar.. Pana la urma nu e nici vina lor, ca nu au venit de capul lor la Dinamo, de vina sunt aia care i-au adus, aia care au pus si au dat afara antrenori pe banda rulanta.. Daca faceau tot posibilul ca sa ramana Uhrin, si i-ar fi adus jucatorii ceruti, Dinamo nu ajungea in situatia asta penibila. E rusinos sa vezi un club asa mare cum e Dinamo, sa ajunga in situatia asta, e umilitor pentru fostele glorii ale acestui club, sa vada cum a ajuns echipa pe care ei au facut-o cunoscuta in lume..Pana la urma, se va pierde si identitatea lui Dinamo, vom ajunge ca si fcsb, csu, Rapid, echipe care sustin ca sunt fostele echipe mari ale Romaniei, dar defapt ele sunt doar niste ubre palide, niste clone ale fostelor echipe care faceau performanta sportiva pt Romania.

Ștampile!!! Echipa asa mare??? Pe bune??? Daca erați în locul lui fcsb, ***!! MEREU!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează