FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FC ARGEȘ

CS Mioveni - FC Argeș, primul meci al etapei #11, s-a încheiat fără gol înscris. Clasamentul ACUM

Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook Fotbal Club Argeș Pitești
Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 17:23 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 19:56

Derby-ul Argeșului, CS Mioveni - FC Argeș, s-a încheiat fără gol marcat.

Programul complet al etapei #11

Egal alb în primul meci din etapa 11 a Ligii 1. La Mioveni, nou-promovata locală a jucat de la egal la egal cu FC Argeș, formație cu aspirații de play-off, la care au debutat Kehinde Fatai și Iasmin Latovlevici.

Meciul a fost lipsit de ocazii mari de gol. În prima parte, trupa lui Alexandru Pelici a fost mai insistentă, având câteva situații de poartă. Cea mai mare a venit în minutul 26, când Bogdan Rusu a reușit doar să „șteargă” balonul din apropierea porții, iar Garutti a reluat moale din 6 metri, Flavius Croitoru reținând mingea fără probleme.

În partea a doua, oaspeții au început să se apropie de poarta nou-promovatei mai des, însă fără efect pe tabela de marcaj. Fatai s-a aflat de două ori în situații de finalizare, dar execuțiilor sale le-au lipsit precizia.

Meciul s-a încheiat 0-0, iar FC Argeș a ajuns la 15 puncte obținute în acest început de sezon, 4 în plus față de CS Mioveni, care a întrerupt în această seară seria de 3 eșecuri consecutive.

1.950 de spectatoriau asistat la meciul dintre Mioveni și FC Argeș

CS Mioveni - FC Argeș 0-0

„Am plecat de lângă familie la 13 ani” » Interviu cu „Belodedici” din Liga 1: „Vreau să joc la o echipă care se bate la titlu!”
INTERVIU
„Am plecat de lângă familie la 13 ani” » Interviu cu „Belodedici” din Liga 1: „Vreau să joc la o echipă care se bate la titlu!”

CS Mioveni - FC Argeș, echipe de start:

CS Mioveni: R. Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, M. Panait, L. Dumitriu, Șerbănică - Al. Buziuc, Bg. Rusu, Sanoh 
Rezerve: I. Popescu - Coșereanu, Cierpka, Blănaru, A. Cristea, Rădescu, Al. Iacob, Burnea, D. Toma 
Antrenor: Alexandru Pelici 

FC Argeș: D. Croitoru - Tofan, G. Turda, Joao Miguel, Boldor - Ișfan, Meza Colli, Raynov, Latovlevici - Cr. Tănase - Fatai 
Rezerve: Greab - Pițian, Viana, Mușat, I. Șerban, Cr. Dumitru, A. Palic, Teles, Arias 
Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Artene Ovidiu (Vaslui)

Citește alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV „Am plecat de lângă familie la 13 ani” » Interviu cu „Belodedici” din Liga 1: „Vreau să joc la o echipă care se bate la titlu!”

EXCLUSIV Adrian Mititelu Jr., atac jignitor la adresa lui Rotaru și Reghecampf: „Să își vadă de amantele lui prostituate”

Dan Petrescu a renunțat la el, acum rupe tăcerea: „M-a șocat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  01 Octombrie 2021, 20:00

Un egal....amical !

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  01 Octombrie 2021, 19:58

Doua echipe cuminti, dar proaste. Putea sa bata una acum, cealalalta data viitoare. Facand meciuri nule, pierd puncte, dar oricum se ajuta, se inteleg. Nu ca cele din Craiova car nu stu cum sa-si mai puna poalele-n cap

rva4
rva4  •  01 Octombrie 2021, 17:35

HAI FC ARGEȘ!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează