FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - HERMANNSTADT 0-2

Măldărășanu, despre golgheterul Paraschiv, visul play-off-ului și restanțele financiare de la club

Marius Măldărășanu // foto: captură DigiSport
Marius Măldărășanu // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 20:30 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 20:50

Marius Măldărășanu (47 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat victoria cu CS Mioveni, 2-0, care a întrerupt o serie de 4 etape fără victorie pentru sibieni. 

„A fost o primă repriză rea, dar în a doua repriză am schimbat bine, Oroian a intrat foarte bine și am fost mult mai mobili la mijlocul terenului. Am reușit să avem progresie și a venit și primul gol.

La 2-0, având o echipă cu calitate, le-am cerut să ținem de minge, să pasăm și să forțăm dacă găsim vreun dezechilibru. Cred că este un rezultat meritat, mai ales pentru repriza a doua. Consider că sunt 3 puncte bune, chiar dacă am jucat cu Mioveniul. Ne dau moral după parcursul mai puțin bun din ultimele etape”, a precizat Măldărășanu despre meci, la Orange Sport. 

Gică Hagi l-a sunat pe Adrian Mutu noaptea și i-a propus un jucător: „Dacă-l iei, câștigi campionatul!”
RAPID
Gică Hagi l-a sunat pe Adrian Mutu noaptea și i-a propus un jucător: „Dacă-l iei, câștigi campionatul!”

Marius Măldărășanu, după CS Mioveni - Hermannstadt: „Daniel Paraschiv probabil va fi vânat mult”

Întrebat despre Daniel Paraschiv, golgheterul echipei, care a ajuns astăzi la 8 goluri înscrise în acest sezon, Măldărășanu a spus:

„Va veni probabil și momentul în care va fi vânat mult. Am crezut și cred în el, se pregătește foarte bine, este un caracter deosebit, foarte serios. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Este un tip echilibrat, dar trebuie să avem grijă de el”.

Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt, despre...

... Baba Alhassan: „Are niște probleme medicale, astea se văd în joc, oscilează la antrenamente. Îl tot forțăm pentru că și-a pierdut ritmul și nu vrem să-și iasă din ritm. Credem în el în continuare, dar nu trece printr-o perioadă tocmai bun”.

... situația din clasament: „Sunt multe puncte în joc, mai sunt multe meciuri. Campionatul este foarte echilibrat poate și datorită nouă și Petrolului, două nou-promovate care stau sus. Este distanță mică între locurile de jos și cele de play-off. Ne dorim să acumulăm puncte, indiferent cu ce echipă jucăm”.

... problemele financiare de la club: „Am tot spus, din punctul ăsta de vedere sunt restanțe acolo. Săptămâna asta se va plăti salariul pe septembrie. Cu banii pe anul ăsta stăm OK, dar rămân restanțele de anul trecut. Cred că se va rezolva cât de curând”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Florin Răducioiu are un remarcat-surpriză în Liga 1: „Îmi place foarte mult, e inteligent! S-ar potrivit perfect în echipa lui Hagi”

Disperare la clubul din Liga 1: „Nu știu ce să mai facem! Mergem la biserică să ne închinăm”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează