FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Nicolae Dică revine în Liga 1: „Mâine sau poimâine, la antrenamente”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 16:11 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 16:37

Nicolae Dică (42 de ani) e la un pas să semneze cu CS Mioveni, ultima clasată din Superligă.

De la FCSB, o echipă cu pretenții de titlu, la CS Mioveni, „lanterna roșie” a campionatului.

Liber de contract din noiembrie, când a demisionat de la FCSB, Nicolae Dică e la un pas să devină noul „principal” de la CS Mioveni, club la care a și jucat, mai întâi la începutul carierei, apoi spre finalul acesteia, în a doua jumătate a lui 2011.

Scandal în Antalya, la amicalul echipei din Liga 1: antrenorul a scos echipa de pe teren!
ANTALYA
Scandal în Antalya, la amicalul echipei din Liga 1: antrenorul a scos echipa de pe teren!

Nicolae Dică, la un pas de CS Mioveni

Adrian Scarlatache, unul dintre veteranii din lotul lui CS Mioveni, spune că Dică este așteptat la antrenamente vineri sau sâmbătă.

„Îl așteptăm, e un antrenor foarte bun care cu siguranță ne va ajuta. Și eu știu că e foarte aproape să semneze, sper ca mâine, poimâine să fie la antrenamente. Va fi un mare pas înainte pentru noi”, a precizat Scarlatache pentru digisport.ro.

CS Mioveni, cu o singură victorie în Superligă

Dică va avea o misiune complicată la CS Mioveni. Va trebui să resusciteze o echipă care a obținut doar 9 puncte în 21 de etape, care a câștigat un singur meci de campionat în acest sezon!

Chiar și așa, Scarlatache nu disperă. Se bazează pe înjumătățirea punctelor, care va avea loc la finalul sezonului regulat.

„Noi ne bazăm foarte mult pe înjumătățirea asta. Mai avem 9 meciuri, adversari accesibili, de nivelul nostru. Eu cred că, dacă vor veni 4-5 jucători, plus Nicolae Dică, vom arăta mult mai bine”, spune fundașul central.

CS Mioveni ar fi al treilea club antrenat de Nicolae Dică ca antrenor principal, după FCSB și FC Argeș. Dică a mai fost „secund” al lui Mirel Rădoi la echipa națională a României.

Primarul din Mioveni face un pas în spate

Contactat de GSP.RO, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a spus că el nu știe nimic: 

„Dacă s-au înțeles cu el, foarte bine. Îi felicit. Dar eu nu mai am nicio implicare la club. În decembrie am fost găsit vinovat pentru toate problemele de la echipă, presa și unele televiziuni m-au atacat, dar nimeni nu mi-a luat apărarea. Așa că în 2023 am decis să-mi văd strict de treburile mele de primar. 

De acum, e treaba Consiliului Local dacă și ce bani va primi echipa de fotbal. Vom ști în jurul datei de 10 februarie, atunci se aprobă bugetul”. 

Președintele clubului, Dumitru Olteanu, n-a putut fi contactat.

Mai multe știri din Superligă:

Scandal în Antalya, la amicalul echipei din Liga 1: antrenorul a scos echipa de pe teren!

Război pornit de Mititelu în această dimineață: „Gata, mergem la poligraf. Dacă mint, mă las de fotbal!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close