FOTBAL  »  Superliga  »  ANTALYA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Scandal în Antalya, la amicalul echipei din Liga 1: antrenorul a scos echipa de pe teren!

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, le-a reproșat turcilor jocul dur +17   FOTO
Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, le-a reproșat turcilor jocul dur

Articol de , - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 14:53 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 15:44

Hermannstadt a întrerupt amicalul din Antalya cu Bandirmaspor, locul 5 din liga a doua turcă, la inițiativa antrenorului Marius Măldărășanu. S-a întâmplat aproape de minutul 80, când sibienii conduceau cu 3-0.

  • Reporterul Vlad Nedelea și cameramanul Iosif Popescu sunt în Belek (Antalya, Turcia) și transmit cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.

Hermannstadt a înfruntat-o astăzi pe Bandirmaspor, într-un amical început la ora 13:00, disputat pe Arena Fanatic din Antalya.

Sibienii au condus la pauză, 2-0, goluri Balaure și Paraschiv, iar în partea a doua au făcut 3-0 prin Bucuroiu.

Scandal iscat astăzi de Mititelu: „Gata, mergem la poligraf! Dacă mint, mă las de fotbal!” + Gică Popescu a oferit prima reacție, contactat de GSP
FCU CRAIOVA
Scandal iscat astăzi de Mititelu: „Gata, mergem la poligraf! Dacă mint, mă las de fotbal!” + Gică Popescu a oferit prima reacție, contactat de GSP

Scandal în Antalya, la Hermannstadt - Bandirmaspor: Măldărășanu și-a scos jucătorii de pe teren în timpul meciului!

Reporterii GSP prezenți la meci au transmis că Hermannstadt a întrerupt brusc meciul în minutul 79, din cauza agresivității turcilor, care intrau extrem de dur

„Gata, mergem la completare!”, a strigat antrenorul Marius Măldărășanu, care a dus echipa pe un teren alăturat pentru a continua pregătirea.

La plecarea de pe gazon, sibienii le-au reproșat adversarilor jocul dur. Turcii au rămas nedumeriți.

„Spre finalul partidei, meciul a fost oprit ca urmare a unor incidente”, a anunțat Hermannstadt pe contul oficial de Facebook.

Marius Măldărășanu: „Au exagerat”

Întrebat despre decizia de a întrerupe meciul, Marius Măldărășanu a spus: 

„Așa se întâmplă în astfel de meciuri, poate și din cauza frustrării. Au exagerat și am preferat să ne oprim și să avem jucătorii apți. Au fost multe faze, a fost și un meleu, au exagerat. Nu ne-am atins scopul, n-am ajuns la minutele dorite, dar important e că băieții sunt OK”.

Am întâlnit o echipă care în repriza a doua a încercat mai mult să lovească decât să joace fotbal. Lucrurile astea nu ar trebui să se întâmple pe un teren de fotbal, mai ales în meciuri amicale. 

A fost bine că până la urmă nu am ieșit accidentați, nu am ieșit atât de grav. Ne-am enervat, normal.

 - Raul Opruț, Hermannstadt

  • Primul „11” al celor de la Hermannstadt: Letica - Butean, Issah, Bejan, Opruț - Răuță, Biceanu, Oroian - Paraschiv, Buhăcianu, Balaure
  • În minutul 60, Măldărășanu a schimbat toți jucătorii. Până la întrerupere, toate cele 13 rezerve au intrat pe teren.

Interzis la filmat pentru FCSB

Spiritele au fost încinse și înainte de meci, când staff-ul lui FCSB a venit s-o vadă pe Hermannstadt în acțiune.

Primul sosit la baza unde se juca meciul a fost Marius Francisc, analistul video al celor de la FCSB. În timp ce acesta își aranja camera pentru a filma partida, a fost anunțat de sibieni că nu are voie să filmeze.

Analistul video al roș-albaștrilor s-a conformat, a strâns camera și a rămas doar să privească partida din tribună.

Mai multe corespondențe din Antalya: 

Și-a tatuat viaţa pe corp » Roland Niczuly, căpitanul lui Sepsi, are peste 20 de tatuaje și vrea să-și mai facă și altele

Darius Olaru, despre ciocnirea violentă cu Compagno, Pintilii și transferul lui Deian Sorescu: „Am vorbit cu el. S-ar integra foarte bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
flob
flob  •  13 Ianuarie 2023, 08:30
Postat de 10iul73 pe 12 Ianuarie 2023, 16:53

Echipa de fete a jucat în depou,stadionul CFR din Craiova,Mititelu are terenuri bune de antrenament sa ști!?ți-o spune un suporter Csu Univ Craiova...dar cum pe aici sunt băgători de seama...aha mulți, nu contează ca mai apare unul..

A fost o ironie fata de bătaia de joc a echipei pârâiașului față de echipa de fete, de care se folosește și are nevoie pentru a respecta regulamentul, că au fost trimise sa joace in haznaua aia. Astfel de practici ar trebui pedepsite maxim, iar fetele să refuze jocul sau sa plece de la specimenele astea care își bat joc de ele. Practic, el are mai mult nevoie de echipa de fete, decât acele fete sa joace la el. De ce băieții au voie pe stadionul central și fetele trebuie sa joace in mocirlă? Mi se pare normal sa fie stabilită o regulă: acolo unde evoluează echipa de băieți sa evolueze și echipa de fete a clubului.

valihaita
valihaita  •  12 Ianuarie 2023, 18:39
Postat de forzainter2 pe 12 Ianuarie 2023, 15:58

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valihaita
valihaita  •  12 Ianuarie 2023, 18:35
Postat de Moshu.cu.sacul pe 12 Ianuarie 2023, 15:54

L-a trimis stăpân-su să fure rețeta de telemea!

Tocmai am citit intr-un alt articol ca Dacia Unirea Braila din liga a 3 a a fost preluata de un grup de investitori italieni si argentinieni! Pedigree-ul echipei din Braila e mai de soi decat cel al echipei Mimano din moment ce la voi nu se inghesuie mai nimeni sa preia clubul din liga a 2 a ! Pana si locuitorii din Tichilesti sunt mai frecventabili decat echipa din Groapa:)) :)) :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează