FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - PETROLUL 1-0

„Ce play-off? Noi nu am câștigat cu ultima clasată!” » Nae Constantin nu a înțeles nimic din prestația elevilor săi: „Nu asta am pregătit”

Nicolae Constantin, antrenor Petrolul // foto: captură DigiSport
Nicolae Constantin, antrenor Petrolul // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 19:56 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 20:00

Nicolae Constantin (49 de ani), Constantin Budescu (33) și Gheorghe Grozav (32) au comentat înfrângerea cu CS Mioveni, ultima clasată din Superligă, scor 0-1.

Lui Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului, nu i-a fost ușor să digere rezultatul final. Petrolul este una dintre singurele două echipe învinse în acest sezon de CS Mioveni, alături de Sepsi OSK.

„S-a adeverit a nu știu câta oară că în momentul în care joci cu inima, cu suflet, poți trece de multe bariere. Asta s-a întâmplat în această seară cu adversarul.

Probabil ne-am crezut învingători înainte de începerea jocului. O mare vină o port și eu, nu am reușit să-i motivez suficient de bine.

Ne mai întâlniserăm cu situația asta împotriva lor și în tur, atunci am câștigat un punct, dar în seara asta nu am putut reveni după o repriză foarte, foarte slabă. Per total, o victorie meritată a Mioveniului”, a precizat Constantin la PrimaSport.

„Dacă nici ăsta nu e penalty...” » Decizie de neînțeles la Mioveni: nici reluările nu l-au convins!
CS Mioveni - Petrolul 1-0
„Dacă nici ăsta nu e penalty...” » Decizie de neînțeles la Mioveni: nici reluările nu l-au convins!

Nicolae Constantin, după CS Mioveni - Petrolul: „Ce play-off? Nu am câștigat la ultima clasată!”

„Sunt surprins de atitudinea noastră, nu am văzut nimic din ce am pregătit. Asta mă surprinde neplăcut, ne face să ne punem semne de întrebare. Trebuie să facem o analiză. Mâine e zi liberă, de luni la muncă, pentru că greul abia începe.

Am crezut că putem trece peste absențe, dar se pare că ne lipsesc jucătorii. E greu să vorbim de întărit lotul. Sunt îngrijorat, asta e clar.

Nu aș vrea să vorbesc de play-off. Nu am reușit să câștigăm la ultima clasată și vorbim de play-off? Vedem la urmă dacă vom reuși să ajungem mai sus decât suntem noi, ca valoare, în acest moment”, a adăugat Constantin.

Petrolului i-au lipsit astăzi mai mulți jucători importanți, precum Jair Tavares, Marian Huja și Valentin Țicu.

I-am văzut altfel pe jucători în meciurile de pregătire. Probabil miza, presiunea și-au spus cuvântul.

Gicu a încercat multe, dar nu ne-a ieșit aproape nimic. Am riscat, nu aveam ce face, dar ne-a lipsit golul.

- Nicolae Constantin, antrenor Petrolul

Ce au declarat Constantin Budescu și Gheorghe Grozav după CS Mioveni - Petrolul

Un meci prost, am ratat câteva ocazii, dar nu cred că meritam mai mult. Am început prost jocul, apoi am încercat să egalăm împotriva unei echipe bune, chiar dacă e pe ultimul loc. De ce ne-a fost frică nu am scăpat.

Au fost mai agresivi, în rest nu ne-au surprins. Dar ăsta este fotbalul. Trebuie să ne gândim la următorul meci.

S-a vorbit mult despre situația financiară, nu aș vrea să mai vorbesc și eu. Sper să se rezolve, atât.

- Constantin Budescu, Petrolul

A fost greu, au închis bine spațiile și asta a fost. Am încercat, dar atât am putut.

Poate pe hârtie păream mai buni, favoriți, dar ei au fost mai ambițioși. Le-a ieșit, au luat cele 3 puncte și asta a fost.

Aveam șansa să trecem peste Sepsi, dar obiectivul nostru rămâne același, salvarea de la retrogradare. Mai sunt câteva meciuri. Ideea e să uităm rapid acest meci. Timpul trece repede și ne așteaptă un alt meci greu, acasă, pe care trebuie să-l câștigăm.

Obiectivul meu este acela de a da totul acolo unde sunt. Deocamdată sunt sub contract cu Petrolul. Dacă conducerea va decide că ar fi mai bine să plec, să ajut clubul, o voi face.

- Gheorghe Grozav, Petrolul

Mai multe știri despre CS Mioveni - Petrolul: 

Crăciunescu a răbufnit în studio, când a văzut imaginile din Liga 1: „Poate nu a avut voie să dea roșu! Să-și rupă carnetul!”

„Dacă nici ăsta nu e penalty...” » Decizie de neînțeles la Mioveni: nici reluările nu l-au convins!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close