FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 0-2

Mihai Iosif: „Eu țip, dar nu mă aude nimeni” :D + invitație pentru Ilie Dumitrescu

Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-0, în runda #2 a Ligii 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a provocat din nou voie bună la flash-interviu. +30   FOTO
Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-0, în runda #2 a Ligii 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a provocat din nou voie bună la flash-interviu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 23:45 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 00:29

Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-0, în runda #2 a Ligii 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a provocat din nou voie bună la flash-interviu.

Toate detaliile despre CS Mioveni - Rapid, AICI!

Programul etapei #2 din Liga 1

Am țipat mult de pe margine, pentru că avem o galerie atât de minunată încât trebuie să vorbești mai tare. Din păcate, nu știu dacă mă aude cineva când țip. 

O să facem o poză la clasament, să ținem minte unde suntem. Nu știu ce echipă nou-promovată a avut un start cu 6 puncte. N-am primit niciun gol în două etape, suntem pe drumul cel bun. 

Am nevoie de liniște, să fim lăsați în pace, să ne facem treaba așa cum putem. Suntem un grup unitar. Sper să nu se termine acest vis. E o poveste frumoasă, de film. 

Aș vrea să-l invit pe Sir Ilie Dumitrescu la meciul următor, cu Farul. E o împlinire să-l ai adversar pe domnul Hagi, este inegalabil!”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

În prima repriză am stat noi mai retrași, apoi ei. Trebuia să scoatem un punct, pentru că Rapid nu e 100% din punct de vedere fizic, pe viitor va arăta mai bine 
Ștefan Blănaru, atacant CS Mioveni 

Aș vrea să-mi felicit colegii, am luptat până la final. În a doua repriză ne-am retras cam mult, ne-am lăsat dominați, dar am reușit să câștigăm, era important să continuăm cu o victorie. Defensiva Rapidului arată bine, n-am primit niciun gol. Au fost și momente mai puțin bune, într-adevăr 
Dragoș Grigore, fundaș Rapid 

Am jucat inteligent, am marcat spre finalul reprizei și am venit de la cabine cu gândul de a economisi energia. La pauză, antrenorul ne-a spus să-i lăsăm să vină puțin peste noi, pentru a-i prinde pe contraatac 
Belu-Iordache, fundaș Rapid

Cele mai tari imagini din meciul CS Mioveni - Rapid:

+26 FOTO

Robert Niță crede că Rapid are nevoie de întăriri:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gyuszi Balint, despre știrea zilei în Liga 1: „Asta e România! E neplăcut”

„Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
flosud97
flosud97  •  24 Iulie 2021, 11:54
Postat de fairplayromania pe 24 Iulie 2021, 06:45

Nici eu nu sunt rapidist, dar ţin cu Rapidul ! De ce ? Ptr ca joacă fotbal curat cu sufletul si cu ambitie. Azi, Rapidul este peste cele două Cs si Fc Craiova 2x . Jos pălăria, tichetul la control !

Scuza-ma cu ce este Rapid peste Fc Craiova, au castigat prima etapa cu chindia printr-un gol norocos, iar Craiova à jucat la Cfr si consider ça a facut-o mult mai bine de cat o vor face multe alte echipe, fac pariu ça Rapid in 3 sau 4 étape se stinge, nu mai bine

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Iulie 2021, 06:45

Nici eu nu sunt rapidist, dar ţin cu Rapidul ! De ce ? Ptr ca joacă fotbal curat cu sufletul si cu ambitie. Azi, Rapidul este peste cele două Cs si Fc Craiova 2x . Jos pălăria, tichetul la control !

hashtag_truth
hashtag_truth  •  24 Iulie 2021, 01:03

EVIDENT, nu sunt Rapidist. Si nu voi fi. DAR, energia imprimata Rapidului de catre acest antrenor (cinstit, nu il cunosc) reprezinta exact energia de acum 20-30 de ani. Cam asa mi se pare mie. Fotbalul creste prin competitie. Mult succes ANTRENORULE. SERIOS. Chiar nu glumesc.RESPECT.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează