FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 1-2

CS Mioveni - Rapid 1-2 » Giuleştenii s-au apropiat la un punct de primul loc

Herea a marcat golul victoriei
Herea a marcat golul victoriei

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 22:08

Rapid a învins cu 2-1 la Mioveni. Herea a deschis scorul(3), Năstăsie a egalat(28), iar Deac a marcat golul victoriei pentru giuleşteni(63)

VEZI AICI REZUMATUL

Rapid a deschis repede scorul prin golul lui Herea din minutul 3, dar gazdele au revenit repede în joc. Zuluf l-a ameţit pe Creţu şi a creat panică pe banda dreaptă a giuleştenilor. Din acest duel direct s-a născut şi faza din care Mioveniul a egalat. Zuluf a centrat în careu, iar Năstăsie l-a învins pe Coman cu o lovitură de cap(28).

Popescu a blocat bine şutul lui Herea din apropiere, iar Coman l-a imitat la poarta cealaltă, cînd Enache a trimis cu stîngul din poziţie bună.

Rapidul a început repriza secundă atacînd greoi, dar izbăvirea a venit în minutul 63. Grigore a trimis o centrare-lob, iar Deac a marcat cu o lovitură de cap de vîrf adevărat. Pînă în final, echipa lui Răzvan Lucescu a făcut ceea ce ştie foarte bine. A închis spaţiile şi a încercat să lovească pe contraatac, dar tabela a rămas neschimbată.

Cu această victorie, giuleştenii au urcat pe locul 2, la doar un punct de CFR Cluj, care are un joc mai puţin disputat.

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului

Echipe de start:

CS MIOVENI: Popescu - Voicu, Miulescu, Olteanu, Baicu - Enache, Naidin, Ispir, Năstăsie, Zuluf - Ayza

Rezerve: Cobrea, Crăciun, Barbu, Săndulescu, Mandea, Coşereanu, Nilă

RAPID: Coman - Creţu, Burcă, Oros, Bozovic - N. Grigore, Alexa, Grigorie - Sburlea, Herea, Deac

Rezerve: Vâtcă, Ezequias, Marcos Antonio, Al. Ioniţă, Pancu, Roman, Pavlovic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (823)
qwerty007
qwerty007  •  22 Aprilie 2012, 04:14
Postat de sundance_nr_one pe 22 Aprilie 2012, 02:08

Bre ăla mă lasă singur cu obuzul in mină pe cămpul de luptă asculata-ma pe mine . Cind vreau sa il pasez e disparut ...)))!

Pe campul de lupta multi o sa te lase singur..iar tu la randul tau pe multi o sa-i lasi singuri...

qwerty007
qwerty007  •  22 Aprilie 2012, 04:02
Postat de sundance_nr_one pe 22 Aprilie 2012, 02:05

Newton e considerat in lumea stiintei ca al doilea dupa Einstein dar ce mai conteaza ? Avem si noi doi oameni deasupra mediei in ultimele 2 milioane de ani si facem clasamente . In gasca din centrul Capitalei il iubeam pe Nastase tocmai pentru faptul ca era ca ni adica si miztocari si talentati . Apropo legile fizicii mingiei de tenis au multe in comun cu legile lui Newton dar curba aia pe care o da mingie un voleu reusit nu ar putea fi explicata decit cu mecanica cuantica a lui einstein dar parca nu are farmec destul daca nu si facem mizto un pic . Ceva de genul..i-am puso pe linie ...)) !

Daca nu exista Tesla,cel mai mare dintre toate geniile stiintei,azi citeati la lumanare despre Einstein & Newton si ce teorii au mai emis. Tesla il numea pe Einstein si fan-ii lui 'relativity dreamers' ! Una e sa fi practic,alta e sa fi visator.Hai sa visam...

biancorossi
biancorossi  •  22 Aprilie 2012, 02:32
Postat de sundance_nr_one pe 22 Aprilie 2012, 02:08

Bre ăla mă lasă singur cu obuzul in mină pe cămpul de luptă asculata-ma pe mine . Cind vreau sa il pasez e disparut ...)))!

im here again. ..))) but dont shut up.

Vezi toate comentariile (823)
Comentează