FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

Primarul din Mioveni explică anunțul privind retragerea echipei: „Am vorbit ca suporter” » Cum se va lua decizia

FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 13:38 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 15:23

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, continuă să critice arbitrajul din Liga 1, dar spune că decizia de a retrage echipa din Liga 1 din cauza arbitrajului va aparține Consiliului Local și sponsorilor.

  • CONTEXT: Două faze de arbitraj au fost reclamate intens de adversarii FCSB-ului.
  • În minutul 56, roș-albaștrii au deschis scorul dintr-un penalty obținut de Keșeru. Lovitură de la 11 metri dictată de Bîrsan după un contact al atacantului cu Scarlatache. Fundașul argeșenilor a lovit mingea, iar ulterior Keșeru s-a împiedicat de el.
  • Același Keșeru a produs golul secund. Atacantul roș-albaștrilor s-a aflat într-o poziție suspectă de ofsaid în momentul în care a primit mingea de la Dumiter, cel care avea să marcheze la finalul fazei.
  • CS Mioveni reclamă și arbitrajul de meciul CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, când Petrila a marcat după o poziție clară de ofsaid.

Edilul din Mioveni, care se implică activ la echipă, a spus pentru prima dată că anunțul retragerii din Liga 1 l-a făcut în calitate de fan, nu de primar. Astfel, decizia urmează să fie luată de Consiliul Local și de sponsori.

Primarul din Mioveni, după înfrângerea cu FCSB: „Mai bine ne retragem ca să nu-i încurcăm pe Iorgulescu și Vassaras”

„Eu am făcut acea declarație în calitate de suporter, nu de primar. Vedem ce se va întâmpla, se va decide în Consiliul Local.  Dar mai bine ne retragem. Nu are sens să-i încurcăm pe Gino Iorgulescu și pe grec (n.r. - Kyros Vassaras, șeful CCA), ei nici măcar nu se uită la meciuri.

A ajuns să aducem pe unul de afară? El nu știe limba română. Cum să înțeleagă fotbalul românesc? Nu avem un român bun? Chiar așa a decăzut fotbalul românesc? Am scris un metru de memorii și nu s-a întâmplat nimic.  Eu îmi mențin punctul de vedere. Mai bine ne retragem. Poate se sesizează UEFA și întreabă «De ce s-au retras ăia? Ce s-a întâmplat?». 

Nu am cerut nimic. Lăsați-ne să jucăm! Acasă ne furi, în deplasare ne furi... Vi se pare normal? Ma bine ne înscriem în liga județeană și jucăm între noi.  Jucătorul de la Steaua vine peste jucătorul nostru și dai penalty? Unde ați mai văzut așa ceva? N-ați văzut câtă răutate era la arbitru când se pregătea să-i dea roșu lui Buziuc? Nu nimerea buzunarul. Al doilea a fost fault, dar primul nu.

Nu suntem o mare valoare, așa mai bine ne retragem și nu mai încurcăm oamenii. E punctul meu de vedere, ca suporter. Nu vorbesc ca primar pentru că nu m-a mandatat Consiliul Local, care e sponsor”, a spus Ion Georgescu la ProX.

VIDEO Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

Citește și: 

FCSB, liderul arbitrilor! Câte greșeli s-au făcut în favoarea roș-albaștrilor

FCSB are 15 indisponibili! De ce echipa lui Becali nu ia jucători de la Academie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
scandautor
scandautor  •  18 Octombrie 2021, 18:37

Când anul trecut fecemilogeni câștiga cu DSP-ul 3 puncte (importante pentru promovare) neprezentându-se la reprogramarea meciului cu Ripensia Timișoara nu retrăgea nimeni echipa din Liga a 2-a pe motiv de nesimțire crasă, șmecherie, fals, furt și toate celelalte asociate?... Cât tupeu, bă, CÂT TUPEU să ai să nu stai pitit acum și să zici bogdaproste din toți rărunchii că ești în mod fraudulos în Liga 1, ba mai mult - să mai faci garagață că te fură arbitrii? Păi la ce-ați merita să pățiți nu vă fură, bă, ba din contră, vă mângâie și vă protejează și vă privilegiază, „campionilor”!

george.br
george.br  •  18 Octombrie 2021, 17:51

Lui Jupanache de Mioveni ii place sa se victimizeze. Crede ca lumea a uitat cum a reusit el sa promoveze in primavara, cand haiducii cu fanion numai tumbe n-au facut pentru echipa lui. Acum a venit nota de plata, e simplu!

380912830348081
Gogu Steriade  •  18 Octombrie 2021, 17:31

Nu dl. primar, nu va retrageți că vă dau ăștia de la federație în cap de ajungeți în liga a 4. Mai bine nu va prezentați 2 etape și terminați bâlciul. Oricum am înțeles și apreciat mesajul în legătură cu arbitrajul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează