FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

EXCLUSIV Cine a stârnit revolta de la CS Mioveni » „Acuzații și expresii suburbane” în ședința vulcanică de duminică

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 13:19 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 15:37

Unii dintre rezerviștii de la CS Mioveni au profitat de eșecul cu Sepsi, 0-2, ca să se plângă primarului Ion Georgescu de antrenorul Alexandru Pelici. La ședința de duminică au sărit scântei.

Eșecul de duminică, 0-2 cu Sepsi, a încins spiritele la Mioveni. Gazeta a aflat că, ulterior, în biroul primarului Ion Georgescu s-a ținut o ședință „de criză”, în care s-a încercat, de către unii, îndepărtarea antrenorului Alexandru Pelici. 

Revolta de la CS Mioveni a plecat de la rezerve! 

Potrivit informațiilor GSP.RO, jucătorii care au fost folosiți puțin în acest sezon ar fi la originea tensiunilor apărute. Ei s-au plâns edilului orașului de Pelici, invocând inclusiv „metodele acestuia de antrenament, modul în care conduce ședințele de pregătire”. 

O victoriea obținut Mioveni în ultimele 12 etape de campionat. Un 1-0 cu Gaz Metan, consemnat pe 22 noiembrie. E pe locul 12, cu 17 puncte după 18 etape

Dar, conform unor surse ale ziarului apropiate clubului argeșean, problema e că n-au făcut-o de-o manieră civilizată: „Una este să-ți expui nemulțumirile cu bun simț, e legitim să fii supărat că nu joci, și alta să împroști cu acuzații și cu expresii suburbane”.

Alexandru Pelici rămâne antrenor 

Deocamdată, deși nemulțumit și el de rezultatele din ultimul timp, primarul a amânat luarea unei decizii. Azi, jucătorii au fost liberi, iar mâine își vor relua pregătirile. Sub comanda lui Pelici!

Din octombrie 2020a preluat-o Alex Pelici pe CS Mioveni. Cu el la cârmă, echipa argeșeană a promovat în Liga 1

Mai multe știri din Liga 1: 

Continuă tărăboiul la Dinamo » Comunicat dur al suporterilor: „Obiectivul unora dintre jucători nu e salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului”

Suporterii FCU, avertizați: „Astfel de episoade nu au niciodată happy-end. Să ne amintin de Copos, Bosânceanu și Negoiță!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  06 Decembrie 2021, 16:15

Urmează meciul cu CFR.Trebuiesc pregătiți,să aibă„lecția”învățată.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează