FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - UTA 1-1

Nimeni nu e mulțumit după CS Mioveni - UTA 1-1 » Concluziile lui Stoican și reproșurile lui Poenaru: „Șteau are dublă fractură. Trebuia mai mult de galben!”

Ilie Poenaru, antrenor UTA // foto: Cristi Preda
Ilie Poenaru, antrenor UTA // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 18:51 / Actualizat marti, 30 august 2022 19:03

Ilie Poenaru (45 de ani) și Flavius Stoican (45), antrenorii de la UTA, respectiv CS Mioveni, au analizat remiza din etapa 8 a SuperLigii, scor 1-1.

Poenaru consideră rezultatul nedrept având în vedere desfășurarea jocului, deși argeșenii au ratat un penalty în minutul 88, când aveau victoria pe tavă. În plus, antrenorul de la UTA a criticat brigada de arbitri condusă de Marian Barbu pentru câteva presupuse erori. 

Gigi Becali, sponsorul Ligii 1 » Suma totală achitată în 19 ani + Top 10 cluburi unde a virat cei mai mulți bani
FCSB
Gigi Becali, sponsorul Ligii 1 » Suma totală achitată în 19 ani + Top 10 cluburi unde a virat cei mai mulți bani

Ilie Poenaru, după CS Mioveni - UTA 1-1

„Puteam pierde și acest punct, până la urmă. Ne-am descoperit puțin pe final. Fotbalul este imprevizibil, băieții și-au pierdut puțin cumpătul, am fost dezorganizați și nu am putut avea echilibru.

Suntem supărați. Respectăm Mioveniul, dar am pierdut două puncte. Ca joc, posesie, am dominat, dar nu am avut acea claritate, rapiditate în luarea deciziilor. Nu am fost rapizi în combinații, ci puțin previzibili. Este și incredibil de cald, un factor care a influențat jocul.

Dar au fost multe lucruri pozitive: linia de apărare și-a făcut treaba, au fost jucători care au făcut un joc bun, dar vreau mai mult. Îi felicit pentru atitudine, și-au dorit, au încercat. Important este să luăm ce a fost bun din acest meci”, a punctat Poenaru la PrimaSport.

Ilie Poenaru: „De ce nu intervine VAR-ul? Trebuia eliminare și penalty!”

Ulterior, antrenorul arădenilor a dezvăluit că Raul Șteau, faultat de Garutti în minutul 74, are o dublă fractură. Stoperul lui CS Mioveni a încasat cartonașul galben pentru faultul comis. 

„Cred că se putea da mai mult la Șteau, are fractură în două locuri. Nu cred că este OK doar cartonaș galben. Din ce mi s-a transmis, trebuia să primim penalty la Garutti pentru un henț. De ce VAR-ul nu intervine?

La orice contact, împingere, luptă se fluieră. La adversari nu se întâmplă la fel. De ce nu se analizează fazele cu Garutti, cu Șteau, care acum arată destul de rău?

Nu cred că suntem puși la punct atât de bine cu VAR-ul”, a opinat Poenaru. 

Meciul a fost disputat. Chiar dacă nu ne-am creat foarte multe ocazii. Ei au jucat foarte mult pe contraatac, ăsta a fost meciul. 

Nu cred că este mai greu să jucăm în deplasare. Acasă ne ajută publicul, publicul de la Arad este minunat.

- Andrei Chindriș, UTA

Începem să arătăm un joc mai bun. Suntem în plin proces de schimbare. 

Probabil că în deplasare ne lipsește curajul. Acasă avem sprijinul fanilor, ne împing de la spate. 

La penalty am avut încredere, am fost pozitiv și am crezut că va rata, am avut sentimentul că totul se va termina cu bine.

- Dragoș Balauru, UTA

Flavius Stoican, după CS Mioveni - UTA 1-1

Precum Ilie Poenaru, Flavius Stoican a fost nemulțumit de rezultatul final, considerând că CS Mioveni era îndreptățită să câștige partida.

„Sunt nemulțumit de rezultat. Am văzut aceeași atitudine ca la Petrolul (n.r. - meci din etapa trecută, 0-0). Puteam obține mai mult și atunci și astăzi, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să ridicăm capul, să continuăm să muncim, să fim modești, dar echilibrați. Vreau să nu mai fim precipitați și vom reuși să aducem și câte 3 puncte.

Trebuie să nu mai fim precipitați în momentele cheie, pentru că nu suntem Barcelona, să avem multe ocazii pe meci. Dar în ultimele două partide am observat că am avut mai multe șanse decât adversarii”, a precizat Poenaru. 

Mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj, la un pas să-și vândă vedeta în Ligue 1! Ce sumă poate obține campioana

Fază la limită în CS Mioveni - UTA » Noi probleme cu VAR-ul în Liga 1? „Pare ofsaid de jumătate de metru” + ce ar fi făcut primarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează