FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - UTA

FOTO Fază la limită în CS Mioveni - UTA » Noi probleme cu VAR-ul în Liga 1? „Pare ofsaid de jumătate de metru” + ce ar fi făcut primarul

foto: captură Digisport
foto: captură Digisport

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 17:32 / Actualizat marti, 30 august 2022 18:36

Startul meciului CS Mioveni - UTA Arad, din etapa a 8-a din Liga 1, a fost unul încins. 

După ce gazdele au deschis scorul în minutul 9, prin Adrian Scarlatache, oaspeții au egalat prin Otele, în minutul 11, după o fază la care CS Mioveni a cerut ofsaid. 

Gigi Becali, sponsorul Ligii 1 » Suma totală achitată în 19 ani + Top 10 cluburi unde a virat cei mai mulți bani
FCSB
Gigi Becali, sponsorul Ligii 1 » Suma totală achitată în 19 ani + Top 10 cluburi unde a virat cei mai mulți bani

Fază controversată în CS Mioveni - UTA Arad

După o pasă în adâncime a lui Batha, mingea a ajuns la Vuckevic, care a centrat în fața porții, de unde Otele a marcat. Cei de la Mioveni au reclamat o poziție de ofsaid la Vuckevic, dar arbitrul Marian Barbu a validat golul, după un dialog cu camera VAR, care a decis că Balaur (încercuit, în tricou galben) îl ține în joc pe muntenegrean (încercuit, în roșu).

Fază la limită în CS Mioveni - UTA » Noi probleme cu VAR-ul în Liga 1? „Pare ofsaid de jumătate de metru” + ce ar fi făcut primarul

Probleme cu VAR-ul? 

În pauză, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”, Florin Bratu, fostul selecționer al României U21, a fost de părere că arbitrii au luat decizia greșită: „Pare ofsaid de jumătate de metru din imaginea pe care o vedem”.

Invitat în studio, jurnalistul Lucian Lipovan a susținut că are informații că Ion Georgescu, primarul din Mioveni, ar fi cerut explicații de la arbitrii din camera VAR, iar aceștia l-ar fi anunțat că sistemul nu a funcționat, camera de la linia de 16 metri nefiind orientată corect, și, prin urmare, s-a mers pe mâna asistentului.

Verdictul specialistului: „Nici nu este nevoie să se folosească softul” 

Contactat de GSP.ro, un arbitru a susținut că decizia a fost una corectă. 

„La o primă vedere nici nu este nevoie să se folosească softul special pentru detectarea ofsaidului. Uitându-ne doar la liniile gazonului se poate observa că în momentul pasei, jucătorul celor de la Mioveni cu numărul 25 (n.r. - Ionuț Balaur) îl scoate din ofsaid pe cel al Aradului, Vukcevic. 

E cert că în camera VAR s-au trasat liniile speciale și s-a constatat că totul era în regulă, golul fiind validat”, a precizat un arbitru FIFA pentru GSP.RO. 

VIDEO Petre Grigoraș sare în apărarea VAR: „Trebuie să ne concentrăm pe fotbal, nu pe aceste greșeli”

Citește și:

Dan Petrescu, invidios pe transferurile făcute de FCSB: „Compagno cât a costat? Dar Miculescu? Un milion și jumătate? Mulțumesc!”

Gigi nu mai are răbdare » Îl vrea de acum pe fotbalist și l-a contactat deja pe Iftime

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
nastasejean
nastasejean  •  30 August 2022, 21:20

Din captura prezentata, ca si din reluarile tv este offside evident. In studio, comentatorii au zis ca nu s-a putut aprecia corect deoarece camera de la 16 m (care era destinata analizei VAR) nu era bine orientata in acel moment de joc fiind folosita din regie pentru altceva. Proba mai mare de diletantism nu cred ca exista. Daca ai un numar de camere destinate numai VAR si ele nu pot fi manevrate? Oare iti trebuie doctorate pentru asta? Si gsp cu "specialistul" ei misterios fara nume. Hai sa fim seriosi. Rusine tuturor

rav410wrc
rav410wrc  •  30 August 2022, 20:41

Dc ne orientam dupa linile ramase de la sensul de tundere al gazonului, al 2-lea(de la dreapta la stanga) aparator in galben, din linia de 5, a Mioveniului, este pe aceeasi linie si il scoate din off-side pe fotbalistul UTA-ei, in rosu !! Sa va fie rushine, gsp, ca nu-mi postati parerea si postati toate injurile si vorbele urate, ale unora care numai asta stiu sa scrie pe aceste forum-uri :(((((

elgabri
elgabri  •  30 August 2022, 20:00

Este offside se vede din avion, Respect Stoican sunt singurul care l apreciaza !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează