FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi nu mai are răbdare » Îl vrea de acum pe fotbalist și l-a contactat deja pe Iftime

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 30 august 2022 15:43 / Actualizat marti, 30 august 2022 16:24

Gigi Becali trece peste declarațiile făcute în urmă cu două săptămâni și e hotărât să-l transfere încă de pe acum pe Kevin Boli (31 de ani), fundașul central al lui FC Botoșani. 

Inițial, patronul celor de la FCSB spunea că va înainta o ofertă pentru Kevin Boli doar dacă se va convinge că evoluțiile stoperului francez de la Botoșani se ridică la nivelul etalat în perioada CFR Cluj. Acum, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și, din informațiile GSP.ro, ar vrea să urgenteze achiziționarea acestuia.

Gigi Becali îl vrea de acum pe Kevin Boli: l-a contactat pe Iftime

Surse autorizate susțin că Becali, în tentativa de a-i îndeplini dorințele lui Dică, care a cerut urgent un fundaș central, a demarat tratativele pentru transferul lui Boli. Părțile discută în aceste ore mutarea, încă nu s-a ajuns la un acord. 

Trecut pe la Sedan și Mouscron, Boli a ajuns în Liga 1 în 2016, la Viitorul. După 2 ani a fost transferat de CFR Cluj. În 2018 a ajuns la Guanghzou Henfeng, club care după 6 luni l-a împrumutat înapoi la CFR Cluj. 

În august 2020, campioana României l-a răscumpărat, doar pentru a-l vinde în septembrie în Turcia.

Botoșani cere 400.000 de euro pentru Kevin Boli

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, spunea luni că Boli a semnat un contract pe un an și a dezvăluit ce sumă vrea pentru a renunța la el.

„Există, într-adevăr, o ofertă din România pentru Boli. Dar acest jucător nu va pleca de la Botoșani pe o sumă mai mică de 400.000 de euro”, a spus Valeriu Iftime, conform digisport.ro

Gigi nu mai are răbdare » Îl vrea de acum pe fotbalist și l-a contactat deja pe Iftime
Kevin Boli, în duel cu Malele // FOTO: Imago

„Eu am văzut ce spune domnul Becali. Nu e deloc adevărat. N-a vorbit niciodată nimeni cu mine serios despre transferul lui Boli. Sunt nişte pure invenţii. N-a întrebat nimeni despre Boli în mod serios, în mod oficial la FC Botoşani. Boli are până în iunie contract. Are un an cu FC Botoşani”, a adugat finanțatorul botoșănenilor. 

400.000 de euroe cota lui Kevin Boli, potrivit transfermarkt

Nicolae Dică a confirmat în conferință că Vadim Rața ar putea reveni la Voluntari: „A discutat cu domnul Becali, e mai bine așa”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Negocieri în curs pentru plecarea fotbalistului de la FCSB » Dică a confirmat în conferință: „A discutat și domnul Becali, e mai bine așa”

VIDEO Andrea Compagno, prima conferință la FCSB: „Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  31 August 2022, 08:11
Postat de Catalynn__ pe 30 August 2022, 17:03

Dacă o spui chiar tu … :-))) Io mă bucur, teapa sau nu, contractul odată semnat banii va trebui sa ii dea, și e bine! :-))) Ce va mai bucurați ca a luat ne-a jjijji 2.94 milioane de la UEFA pt calificarea in grupe si s-au și dus deja! :-))) Nu mă mai deranjez sa mă uit acum in Clasament, dar pe ce loc sunteți!? :-))) Oricum dacă îl luați pe Boli va asigurați 3 puncte in restanta de la Botoșani, însă totuși cam scump, fie ele și 6 cu retur cu tot. :-)))

*** veziti ma de viata.. frustratule..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn__
Catalynn__  •  30 August 2022, 22:18
Postat de valentindragobete pe 30 August 2022, 21:52

Tu ești și "bunicu"? I-auzi

Poate sunt *** mai știi!? :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  30 August 2022, 21:52
Postat de Catalynn__ pe 30 August 2022, 20:57

Poate o fi, însă stai liniștit, ești fcsbist, așa ca in prostie sigur nu te întrece decât cel mult alt fcsbist! Voi aveți locul vostru, nu vi-l ia nimeni! :-)))

Tu ești și "bunicu"? I-auzi

Vezi toate comentariile (20)
Comentează