FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Negocieri în curs pentru plecarea fotbalistului de la FCSB » Dică a confirmat în conferință: „A discutat și domnul Becali, e mai bine așa”

Nicolae Dică / Sursă foto: GSP
Nicolae Dică / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 30 august 2022 13:25 / Actualizat marti, 30 august 2022 13:49

Abia transferat la FCSB, Vadim Rața face cale întoarsă și se întoarce la FC Voluntari după doar două meciuri jucate în tricoul roș-albaștrilor. Nemulțumit de prestațiile mijlocașului de 29 de ani, Gigi Becali a hotărât să-l trimită înapoi la echipa finului Pandele.

Astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Berceni, tehnicianul Nicolae Dică a confirmat că Vadim Rața nu mai intră în socotelile clubului și că moldoveanul va reveni la FC Voluntari.

Am discutat și cu Vadim, a discutat și domnul Becali, cred că este mai bine pentru el sa se întoarcă acolo”, a spus Nicolae Dică, în cadrul conferinței de presă de astăzi. 

Gestul prin care Compagno l-a uluit pe MM Stoica la semnarea contractului: „Dacă vreți să mă credeți”
FCSB
Gestul prin care Compagno l-a uluit pe MM Stoica la semnarea contractului: „Dacă vreți să mă credeți”

FCSB îl trimite pe Vadim Rața înapoi la FC Voluntari

Din informațiile obținute de GSP.ro, FCSB avea termen până la 1 septembrie să plătească cei 325.000 de euro către FC Voluntari. 

Rămâne ca roș-albaștrii să se înțeleagă cu Rața asupra sumei compensatorii pe care să i-o achite fotbalistului. Se pare că Gigi Becali va mai achita doar o mică parte din cei 325.000 de euro pe care ar fi trebuit să-i vireze în conturile ilfovenilor.

62 de minutea bifat Vadim Rața în tricoul roș-albaștrilor

Negocieri în curs pentru plecarea fotbalistului de la FCSB » Dică a confirmat în conferință: „A discutat și domnul Becali, e mai bine așa”
Vadim Rață / Sursă foto: GSP

Nicolae Dică despre....

...despre meciul cu Farul: „Este o echipă foarte ofensivă, care marchează mult. Sunt agresivi pe faza defensivă, ne așteaptă un meci dificil. Eu am avut o perioadă de 2 ani și jumătate la Viitorul, unde am învățat multe ca jucător. Mă bucur că m-am dus la Liga 2, am pus umărul să urce echipa și am învățat câte ceva. Mă așteptam să fie stadionul plin, fiindcă e micuț. Pe băieți am fost supărat după jocul cu Hermannstadt, dar mi-a trecut, fiindcă trebuie să mergem împreună și să facem rezultate. Am mers mai departe în Europa, vom merge mai departe și în campionat

Am mare încredere în ei, îmi place și cum s-au antrenat. Sper că au înțeles tot ce am vorbit despre adversarul de mâine și sper că reușim să punem în practică. Ținta, deocamdată, e locul 6, la asta trebuie să ne gândim. Liniștit nu sunt niciodată, vreau mereu să câștigăm”

....despre Compagno: „Mă bucur că a ajuns la noi, e atacant de valoare, a arătat-o în fotbalul românesc. Îmi doresc să mă ajute, am transferat un căpitan de echipă și asta e important pentru noi. 

...despre Edjouma: E accidentat, nu a putut să se antreneze nici ieri, nici azi. 

...despre schimbările dese din primul „11”: Am făcut multe schimbări, a fost o strategie greșită din partea mea. Am schimbat prea mulți jucători de la Europa la campionat, dar în funcție de feedbackul de la jucători, voi juca tot cu aceiași jucători. Consider că pot să joace din 3 în 3 zile și îmi doresc ca ei să joace câte 60-70 de minute și în campionate, și în Europa.

VIDEO Imagini de la antrenamentul de azi al FCSB-ului

Citește și alte știri despre FCSB:

Mocnește scandalul în culise » FCSB, cea mai lovită echipă de ultima decizie pregătită la vârful fotbalului românesc

Gestul prin care Compagno l-a uluit pe MM Stoica la semnarea contractului: „Dacă vreți să mă credeți”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
fecere2
fecere2  •  30 August 2022, 19:34
Postat de magic4ever pe 30 August 2022, 18:37

Dică este doar o marioneta,nici un antrenor normal nu renunță la un jucător care a jucat f bine sezonul trecut după 62 de minute....e clar k Becali ii face echipa și schimbările...el spunea că nu o să facă niciodată 4 schimbări la pauză și uite că deja a intervenit Becali și se face iar de ras....o gluma de antrenor, personalitate 0...banii vorbesc...

fiind de la DDb mai bine taceai ,voi schimbati 4 antrenori pe an ... oricum ,in acel meci eu shimbam 5 la pauza , nu 4 ! vezi-ti de div B !

maradona79
maradona79  •  30 August 2022, 19:27

Alooooo! Politia Animalelor, se aude?! ***. Interveniti pana nu e prea tarziu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabulos
fabulos  •  30 August 2022, 19:21

Acum se iau jucători în Leasing pe 2-3 etape. Interesant și plin de surprize acest campionat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close