FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gestul prin care Compagno l-a uluit pe MM Stoica la semnarea contractului: „Dacă vreți să mă credeți”

Mihai Stoica / Captură Orange Sport
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 11:46 / Actualizat marti, 30 august 2022 12:19

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a oferit câteva detalii din spatele ușilor închise de la finalizarea negocierilor cu Andrea Compagno. Oficialul roș-albaștrilor susține că vârful italian de 26 de ani și-a pus semnătura pe contract fără a-l citi în prealabil.

Aflată în pană de idei ofensive, trupa lui Nicolae Dică ar putea fi salvată de Andrea Compagno, atacant cumpărat cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova. MM Stoica a vorbit și despre salariul acestuia și bonusul încasat de la Gigi Becali la semnătură.

Revenire de ultim moment la FCSB » S-a întors fotbalistul despre care Becali declara că „nu mai joacă la noi în viața lui”
FCSB
Revenire de ultim moment la FCSB » S-a întors fotbalistul despre care Becali declara că „nu mai joacă la noi în viața lui”

Mihai Stoica: „Compagno a semnat contractul fără să citească”

„Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi le dă, ce să facem? Are 15.000 salariu și la semnătură a luat 30.000. 

La negocieri, eu aveam probleme în discuțiile cu agentul. Cu Andrea n-am vorbit deloc, doar i-am dat niște mesaje pentru că e «interist» (n.r. - e fanul lui Inter Milano). El, azi-noapte, nu a citit contractul, iar contractele noastre sunt stufoase! Dacă vreți să mă credeți. Dacă nu, asta e situația. Am mai avut din ăștia care se uitau așa... silabiseau. Dar el a semnat fără să citească.

Impresarul putea să-i spună că a studiat și a fost ok, da contractul adus de Vali (n.r. - Argăseală) putea să fie altul. Nu a citit, dar a semnat”, a spus Mihai Stoica, în platoul Orange Sport. 

Compagno e cel mai bun atacant al actualului sezon

Conform monitorizării Instat, după primele 6 etape complete din Liga 1, Compagno e pe primul loc după indexul InStat. Bogdan Rusu e primul vârf al FCSB-ului în acest top, dar el ocupă abia poziția a 15-a!

JUCĂTORINDEX INSTAT
1. Compagno228
2. Ad. Bălan221
3. Dugandzici211
4. Garita206
5. D. Paraschiv206
6. M. Roman II206
7. Rondon205
  • au fost luați în calcul cei care au bifat măcar 250 de minute

VIDEO Mesajul lui Compagno după transferul la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Mocnește scandalul în culise » FCSB, cea mai lovită echipă de ultima decizie pregătită la vârful fotbalului românesc

Reacția lui Pițurcă atunci când a văzut că FCSB l-a adus pe Compagno: „Nu vreau să-l supăr pe Gigi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 August 2022, 16:27

Bălan e de Nationala după cifre ! Cred ca mai sunt 2-3 jucători de la U Cluj ! Vedem cu Rapid dacă merita Nationala.

costeltudor
costeltudor  •  30 August 2022, 16:05

Dlor. ziaristi , oare nu mai găsiți alte subiecte și alte personaje din sport pe care sa le promovați ? Acest PUȘCĂRIAȘ , poate cel mai toxic individ din fotbalul românesc ( împreuna cu șeful lui ) , este nelipsit din publicația dvs. ! Ce pot învața tinerii de la aceasta creatura ?

1ianuarie
1ianuarie  •  30 August 2022, 15:16

Eu sunt uluit de genul ăsta de articole! Deci pt un kil de te le mea și o juma de cârn at bucuria caine lui să fii dispus să pui în pagină gândurile profunde ale unui fost/viitor chiriaș la poarta albă?!?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close