FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Andrea Compagno, prima conferință la FCSB: „Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune”

Andrea Compagno / Sursă foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
Andrea Compagno / Sursă foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de , - Publicat marti, 30 august 2022 13:56 / Actualizat marti, 30 august 2022 14:25

Andrea Compagno (26 de ani) a oferit primele declarații în postura de fotbalist al celor de la FCSB. Italianul a luat parte la conferința de presă de astăzi, cea la care a participat și tehnicianul Nicolae Dică.

„Vreau, în primul rând, să le mulțumesc celor de la FCU Craiova fiindcă au permis realizarea acestui pas important din cariera mea. 

Sper să joc aici, îmi doresc să începem să câștigăm meciuri. Eu mă gândesc doar la ce am făcut pe teren, nu la ce fac impresarii cu contractul. Pe teren nu joacă milioanele, trebuie să joci și să te bați pe teren. Presiune? Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune. Eu mă gândesc doar să fac ceea ce îmi cere antrenorul și să-mi ajut coechipierii. 

Când ești la FCSB, trebuie să te gândești la campionat! Toată lumea vrea asta. Va fi greu să jucăm la 3 zile, dar toți jucătorii cred că au acest vis, de a juca în Europa, de a juca la un club mare. Sunt foarte fericit! Sunt pregătit să joc, sigur, dar asta nu depinde de mine! Sunt la dispozția antrenorului. Nu mă gândesc să devin golgeterul campionatului, mă gândesc doar la echipă”, a declarat italianul. 

Fără sacrificii nu faci nimic. Eu nu am primit cadouri în viața mea, tot ce am realizat a fost prin antrenamente, prin sacrificii.

- Andrea Compagno, atacant FCSB

Compagno va încasa un salariu de 15.000 de euro lunar la gruparea din Berceni, italianul primind și un bonus de 30.000 de euro la semnătură. 

Mă bucur că a ajuns la noi, e atacant de valoare, a arătat-o în fotbalul românesc. Îmi doresc să mă ajute, am transferat un căpitan de echipă și asta e important pentru noi.

- Nicolae Dică, despre Andrea Compagno

Gestul prin care Compagno l-a uluit pe MM Stoica la semnarea contractului

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a oferit câteva detalii din spatele ușilor închise de la finalizarea negocierilor cu Andrea Compagno. Oficialul roș-albaștrilor susține că vârful italian de 26 de ani și-a pus semnătura pe contract fără a-l citi în prealabil.

Aflată în pană de idei ofensive, trupa lui Nicolae Dică ar putea fi salvată de Andrea Compagno, atacant cumpărat cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova. MM Stoica a vorbit și despre salariul acestuia și bonusul încasat de la Gigi Becali la semnătură.

„Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi le dă, ce să facem? Are 15.000 salariu și la semnătură a luat 30.000. La negocieri, eu aveam probleme în discuțiile cu agentul. Cu Andrea n-am vorbit deloc, doar i-am dat niște mesaje pentru că e «interist» (n.r. - e fanul lui Inter Milano). 

El, azi-noapte, nu a citit contractul, iar contractele noastre sunt stufoase! Dacă vreți să mă credeți. Dacă nu, asta e situația. Am mai avut din ăștia care se uitau așa... silabiseau. Dar el a semnat fără să citească. Impresarul putea să-i spună că a studiat și a fost ok, da contractul adus de Vali (n.r. - Argăseală) putea să fie altul. Nu a citit, dar a semnat”, a spus Mihai Stoica, în platoul Orange Sport.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mocnește scandalul în culise » FCSB, cea mai lovită echipă de ultima decizie pregătită la vârful fotbalului românesc

Gestul prin care Compagno l-a uluit pe MM Stoica la semnarea contractului: „Dacă vreți să mă credeți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 August 2022, 17:20

...maine sa intri ...ca maine e programat meciul sa se termine cu victoria fcsb ului ...

istet10
istet10  •  30 August 2022, 15:29

Misto raspuns. Il doare in cot de presiune ...

brera30
brera30  •  30 August 2022, 14:50

Sa vedem daca apuci sa joci in izmenele tale la fcsb

Vezi toate comentariile (3)
Comentează