FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID RISCĂ SĂ NU JOACE PE GIULEŞTI NICI CU BRAŞOV

CS Rapid despre Dinu Gheorghe la RADIO GSP: "Ne-a lăsat cu ochii în soare"

Dinu Gheorghe si George Copos nu au rezolvat nici acum problema stadionului
Dinu Gheorghe si George Copos nu au rezolvat nici acum problema stadionului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 16:37

Preşedintele CS Rapid, doamna Vali Ionescu Caciureac a vorbit de spre situatia încordată cu stadionul din Giuleşti: "S-au achitat o parte din datorii şi urmează să încheiem un contract pentru fiecare meci pe care Rapidul îl va juca acasă, cu eşalonarea plăţilor restante".

În cazul în care nu se plătesc banii pentru chirie, utilităţi şi o parte din datoria rămasă, nu vor mai putea juca următorul meci. Sînt 3 ani în care nu s-au plătit nici utilităţi, nici chirie. Trebuie achitată şi datoria din trecut. Să vină să încheiem contractul, pentru meciul din data de 10 septembrie. Dacă nu vor, eu nu am ce face,  nu îi pot obliga deşi ne dorim foarte mult sa revină acasă".

1.000 de euro chiria în Giuleşti

Doamna Caciureac a explicat şi cît ar trebui să plătească giuleştenii pentru un meci acasă: "Rapidul trebuie să plătească 1.000 de euro pentru chiria stadionului. În plus, trebuie să achite utilităţile conform calculelor inginerului, o parte din datoria restantă, iar plata aceasta ar trebui făcută în maxim 48 de ore de la terminarea partidei. Mai sunt de plătit 5 tranşe din datoria restantă".

"Ultima dată cînd am vorbit cu Dinu Gheorghe, mi-a spus că era tare obosit, de asemenea şi fotbaliştii şi că ar dori să se încheie cît mai repede cu plimbările şi să revină pe propriul stadion. De asemenea, cînd am vorbit vineri cu preşedintele Rapidului, mi-a spus că se duce la Copos să vorbească de contractul pentru stadion şi apoi mă sună, dar am aşteptat în zadar telefonul dumnealui".

Tot rezolvarea problemei stadionului pare să fie şi mărul discordiei între Dinu Gheorghe şi George Copos, primul dorind să plece din Giuleşti. VEZI AICI INCIDENTUL!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gatwing
gatwing  •  25 August 2011, 13:01

Dragi Rapidisti dak in meciul cu Brasov nu jucam akasa va propun sa mergem peste cs Rapid si peste Copos sa ne aducem echipa Akasa!!

krystyan001
krystyan001  •  24 August 2011, 22:44

stimata doamna as face un pariu cu domnia voastra, vreti? daca rapidul nu joaca anul asta pe giulesti, anul viitor pe vremea asta o sa fie o paragina si nu o sa scoateti nici 10 la % DIN CE ATI LUAT PANA ACUM fac pariu, cine o sa vina acolo, nimeni un stadion vechi, fara investiti fara nimic nu tin cu zgarcitul de copos dar credetima, ca si minister nu puteti decat sa vindeti terenul, ca altceva cu stadionul fara investiti nu faceti nimic

luckian0
luckian0  •  24 August 2011, 19:22

salut ... care pleaca in noaptea asta la timisoara cu trenul de la 23:45 ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează