FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 2-1

EXCLUSIV Debutul oficial al lui Bergodi pe banca CS Universității Craiova, analizat de un fost antrenor din Bănie: „Acțiunea lui a decis jocul”

Cristiano Bergodi a debutat cu o victorie pe banca CS Universității Craiova // Sursă foto: Facebook @Universitatea Craiova
Cristiano Bergodi a debutat cu o victorie pe banca CS Universității Craiova // Sursă foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 22:15 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 22:34

Emil Săndoi (55 de ani), fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat succesul obținut de olteni în această seară, 2-1 împotriva Astrei Giurgiu, meci contând pentru play-off-ul Ligii 1.

„O victorie meritată, per total. Dacă stăm să analizăm, ocaziile clare au fost de partea Craiovei. Astra a avut o revenire după minutul 60, însă ocaziile mai mari au fost ale gazdelor”, a declarat Săndoi, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria fotbalului craiovean consideră că echipa nu și-a schimbat semnificativ stilul de joc după venirea lui Cristiano Bergodi (55 de ani): „Mi-e greu să fac o comparație față de ce a fost în trecut. Echipa a venit după 3 luni fără jocuri oficiale, au avut doar acele amicale împotriva Viitorului. Nu ar fi corect să facem o radiografie acum. Trebuie să lăsăm lucrurile să meargă, să mai treacă etape. Deocamdată, sistemul a rămas același, tot un 4-3-3, pe care l-au folosit și Papură și Mangia”.

„Craiova se va bate cu CFR Cluj până în ultima etapă”

„Era normal să fie un joc dificil. Meciul a fost unul de uzură. Astra e o echipă bună, care nu are presiune, în timp ce Craiova speră în continuare la titlu. Din punctul meu de vedere, se va bate cu CFR Cluj la campionat până în ultima etapă”, a mai spus Săndoi.

„Ambii antrenori au fost inspirați cu schimbările. Baicu a intrat la Astra, iar la prima fază a dat gol. Baiaram l-a înlocuit pe Mihăilă, iar actiunea lui a decis jocul. Mi-a plăcut pofta de gol a lui Koljic, a avut o perioadă lungă de inactivitate, cu accidentări, multe probleme medicale. E un fotbalist decisiv în fața porții”

Emil Săndoi

Clasamentul Live din Liga 1, play-off:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fostul președinte dezvăluie de ce a picat transferul lui Rotariu la Manchester United: „Nu am mințit, a fost o omisiune”

Gigi Becali, noi explicații despre pagina sa de Facebook » Cine e în spatele contului: „Dacă o scrie, nu o să-l omor, treaba lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Iunie 2020, 00:36

Noroc ca sunt 5 schimbări și nu 3 ca o faceai de oaie:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează