FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0

CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0 // EXCLUSIV A fost corect primul gol al Craiovei cu Dinamo? Verdictul tranșant al lui Cristi Balaj

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 22:26

CS U Craiova a învins cu 3-0 Dinamo, în cel mai tare meci al rundei a 7-a din Liga 1.

U Craiova a deschis scorul în confruntarea cu Dinamo în prelungirile primei reprize, grație nou-venitului Elvir Koljic. Acesta a înscris cu capul, în urma unei faze fixe, scăpat din marcaj de Giorgos Katsikas.

Primul gol al Craiovei a fost aprig contestat de "câini", care au acuzat că s-a marcat după ce expirase timpul de joc. Prima repriză a fost prelungită cu un singur minut, cornerul fiind dictat în secunda 55 a minutului de prelungire. Golul lui Koljic s-a petrecut în minutul 1:30 al prelungirilor, mai exact la 30 de secunde după expirarea minutului dictat de arbitrul de rezervă.

Contactat de GSP.ro, fostul arbitru Cristi Balaj e de părere că golul a fost regulamentar și că arbitrul Marcel Bîrsan a procedat CORECT așteptând executarea cornerului.

"Dacă înainte de expirarea minutelor de prelungire mingea este trimisă de echipa în apărare dincolo de linia de poarta proprie, lovitura de colț trebuie executată obligatoriu! Arbitrul nu trebuia să fluiere finalul primei reprize după un minut și a procedat regulamentar. Golul este perfect valabil!", a spus Balaj pentru GSP.ro. 

Pariul lui Mangia, câștigător

Transferat chiar săptămâna trecută, Koljic a fost marea surpriză a lui Mangia din echipa de start și nu a dezamăgit, confirmând încrederea primită din partea italianului

Elvir Koljic este un vârf în vârstă de 23 de ani, debutant la națională în 2018. A jucat de-a lungul carierei la Triglav, Krupa, Borac Banja Luka și Lech Poznan.

Vezi și: VIDEO Scenografie 3D a fanilor olteni în startul meciului cu Dinamo » Cui i-a fost dedicată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
ipsilante
ipsilante  •  03 Septembrie 2018, 17:39

Cand esti prost (asa sunt unii), trebuie sa cauti argumente absurde, pentru ca sa demonstrezi tuturor ca esti... si mai prost. Cam asa fac cei care incearca sa condamne arbitrajul. Mai baieti! A fost 3-0 !!! Ce dracu mai vreti? Ciocul mic! Viata merge inainte. Sperati… FORZA STIINTA!

893736854062440
Andrei Popescu  •  02 Septembrie 2018, 13:34

Vai ce chestie. Gsp loveste iar!! Incredibil, parca e primul meci unde se sare de minutele de prelungire... ce aveti frate aveti probleme? Serios? in 70% din meciuri se intampla astfel de lucruri.. ce tragedie.. nu aveti despre ce sa mai scrieti articole serios?!?

rumunek
rumunek  •  02 Septembrie 2018, 13:00

Durata reprizei se prelungește cu MINIM minutele arătate de la margine. Nicăieri în regulamente nu scrie cu fix, iar în fotbal nu există de exemplu sirenă de final. Doar 3inamo!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează