FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO

CS U CRAIOVA - DINAMO // GALERIE FOTO Incidente violente înainte de start: fanii celor două echipe s-au bătut cu brutalitate!

Captură TV Telekom Sport +9   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 21:11

Rivalitatea aprigă dintre Craiova și Dinamo și-a derulat în această seară un nou episod șocant: fanii celor două echipe s-au bătut cu bestialitate înaintea meciului, în stadion!

Fanii olteni au păcălit vigilența forțelor de ordine și s-au îndreptat spre sectorul oaspeților, în încercarea de a-i ataca pe ultrașii dinamoviști. 

Roș-albii au replicat și au sărit la bătaie cu cei ai Craiovei! Au rupt gardul din sectorul în care au fost poziționați și și-au împărțit zeci de pumni cu fanii olteni. Incidentele au fost oprite cu greu după intervenția stewarzilor și, mai apoi, a Jandarmeriei.

Torțele, petardele și fumigenele au completat peisajul unui eveniment regretabil pentru un spectacol fotbalistic de pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară.

Vezi și: FOTO ȘOCANT! Dinamoviștii au comis-o din nou înainte de meciul cu Craiova: prinși de Jandarmerie cu lanțuri, cuțite și droguri!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
invinctus
invinctus  •  02 Septembrie 2018, 08:43

Bai ziaristi de *** *** de la dinamo cum au intrat in stadion au rupt gardul ba si au inceput scandalul dar ce sa mai zic daca voi nici atat nu ati vazut !!!! Oricum au luat 3 boabe ne am *** si pe galeria de 50 de insi !! *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  02 Septembrie 2018, 07:48

Golani.

lionforever
lionforever  •  02 Septembrie 2018, 04:14
Postat de zizu pe 01 Septembrie 2018, 21:29

Aoleu.....nu au fost doar dinamoviștii de vină? Provoacă și fac scandal și alții? Iar vigilenta jandarmerie care a găsit droguri și arme cred că a ținut cu oltenii! Daca cei de la dinamo intrau cu armele alea nu i vedeam bine pe olteni...:)

Păi au intrat cu bățul jandarmeriei ca doar sunt copiii coloneilor în trista pch .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează