FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0

CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0 // FOTO Oltenii o umilesc pe Dinamo la scor de neprezentare și urcă pe podium!

FOTO: Facebook Craiova +21   FOTO
FOTO: Facebook Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 23:25

CS U Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, 3-0, în cel mai așteptat meci al etapei a 7-a. Mitriță a fost omul meciului, reușind o "dublă". Dinamo ajunge la noi cifre rușinoase, având un singur punct și 12 goluri primite în 4 deplasări din acest sezon!

A jucat bine Dinamo în prima repriză sau ocaziile "câinilor" au venit pe fondul jocului riscant, radiant și plăcut al Craiovei? Oltenii lui Mangia au atacat din primul minut, iar tactica lui Bratu, aceea de a specula pe contraatac, a funcționat timp de 40 de minute.

Șutul lui Gomelt, respins de senzaționalul Pigliacelli, a dat startul ocaziilor lui Dinamo. A urmat bara lui Daniel Popa și un nou reflex fabulos al italianului din poarta Craiovei la ocazia lui Ricardo Grigore. Recitalul lui Pigliacelli a continuat, acesta blocând și șutul lui Nistor.

Mitriță și-a făcut doar încălzirea în prima repriză, cele două ocazii ale acestuia anunțând "furtuna" din repriza secundă.

Deși toată lumea se pregătea pentru un echitabil 0-0 la pauză, oltenii au înscris în prelungirile primei reprize. Nou-venitul Elvir Koljic a păcălit marcajul lui Katsikas - la a câta astfel de greșeală? - și l-a învins pe Penedo cu o lovitură plasată de cap.

Dinamo a mai contoat doar prin ocazia lui Daniel Popa din minutul 48, al cărui șut a fost blocat din nou de Pigliacelli.

A urmat însă recitalul lui Mitriță, care a făcut defensiva "câinilor" să arate ca una de "județeană".

Cuplul Bancu-Mitriță a destabilizat apărarea lui Dinamo pentru prima oară în minutul 70. Angajat ideal de Bancu, Mitriță l-a lăsat în urmă pe Delorge și a înscris elegant pe lângă Penedo.

Tot Mitriță a înscris și golul trei al oltenilor. A primit o pasă ideală de la Koljic și a înscris fără emoții.

U Craiova reușește a doua victorie consecutivă și urcă până pe locul 3, cel ocupat și la finalul sezonului trecut. Oltenii au 11 puncte și par, în sfârșit, back in business!

Dinamo coboară pe locul 7 și se află într-un nou moment rușinos. Echipa lui Bratu are un singur punct în 4 deplasari și una dintre cele mai modeste defensive din Liga 1, 14 goluri primite!

7
goluri are Mitriță în acest sezon, fiind golgeterul Ligii 1

CS U Craiova - Dinamo 3-0
Au marcat: Koljic '45+2, Mitriță '70, '75

CS U Craiova: Pigliacelli - Kelic, Tiago Ferreira, Briceag- Borța, Cicâldău, Fedele, Bancu - Bărbuț, Koljic, Mitriță
Rezerve: L. Popescu – Mateiu, Burlacu, Gardoș, Mihăilă, M. Șerban, Juncu
Antrenor: Devis Mangia

Dinamo: Penedo – Delorge, Popescu, Katsikas, Grigore – Nistor, Gomelt, Cooper – Pesic, D. Popa, Salomao
Rezerve: Eșanu – Hanca, Sorescu, D. Ciobotariu, Olteanu, Axente, Popovici
Antrenor: Florin Bratu

Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Ciprian Danșa / A2: Marius Nicoară / Observator: Marian Salomir

 
 

Program Etapa 7 Liga 1

Vineri
Sepsi - Călărași 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă
Hermannstadt  - Gaz Metan 0-1 Detalii AICI
18:00 Astra - FC Voluntari Detalii AICI
U Craiova - Dinamo 3-0
Duminică
18:30 CFR Cluj - Viitorul
21:30 FCSB  - FC Botoșani
Luni
21:00 Poli Iași - Concordia Chiajna

CLASAMENT ACTUALIZAT

clasaa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (391)
danirovl
danirovl  •  02 Septembrie 2018, 18:11

Cu un atacant si doi fundasi de banda mai tehnici (care urca),dinamo se bate la campionat lejer ...la ce echipe joaca acum in ro ,si gazul are sanse.prima repriza cu craiova a fost cea mai buna de pana acum in campionat,dar daca il ai pe pesic la.care se termina fotbalul ,si pe nimeni sa o bage in poarta ...mai greu!

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Septembrie 2018, 15:43

Sa nu ne imbatam cu apa rece,Dinamo nu conteaza in campionat,pe unde se duce epenetrata de 3-4 ori.

dvd1
dvd1  •  02 Septembrie 2018, 14:31

afara cu Penedo. nici macar portar de bloc nu poate sa fie. Afara cu Bratu asta nu e antrenor, nici noi nascuti nu poate sa antreneze. Afara cu toti mascaricii care isi zic "fotbalisti". Nici pe maidan in spatele casei nu sint buni. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo. Desfiintarea

Vezi toate comentariile (391)
Comentează