FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0

CS U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0 // Dan Alexa are o cerință urgentă după eșecul cu CS U Craiova: "E obligatoriu!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 19:18

Dan Alexa, antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul lui CS Craiova, 0-1, și cere întăriri în pauza competițională. 

"Am întâlnit o echipă a Craiovei care ne-a surprins doar la două ocazii ale lui Mitriță. Craiova nu cred că ne-a fost superioară ca joc. În rest, cred că repriza secundă ne-a aparținut, dar a fost greu să întoarcem rezultatul. A fost frig, dar aceasta este vremea. Televiziunile stabilesc programările, noi nu avem ce să facem.

În multe momente jucăm la același nivel cu toate echipele din Liga 1, dar ne lipsește ceva acolo în față. Trebuie să remediem repede acest aspect, n-avem ce să facem. E obligatoriu să aducem jucători în iarnă. Mă gândesc acum doar să câștigăm următorul meci, cu Astra, trebuie să muncim mult pentru a obține ceva", a declarat Dan Alexa, la TV Telekom Sport

Vezi aici cronica partidei CS U Craiova - Dunărea Călărași 1-0

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
147259629210475
Valentin Onea  •  03 Decembrie 2018, 07:22

Dupa 10 etape, Alexa si-o luase in cap ca e antrenor, mareee. Ca vrea sa plece, ca vrea altceva, ceva mai sus, o noua provocare. Vrajeli. Echipa, nu juca, cum nu joaca nici acum , nimic. Mie teama, ca o sa ajunga sa se vorbeasca despre el, numai ca un antrenor de promovare. E si asta o performanta, o provocare, nu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close