FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CLINCENI 5-0

Face un pas în față după umilința cu CSU Craiova: „Nu ne iese nimic. Conducătorii să facă mai multe”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 22:36 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 22:58

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Academica Clinceni, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1. Paul Pîrvulescu, fundașul stânga al ilfovenilor, a încercat să găsească cauzele parcursului dezastruos al „lanternei roșii”.

Mi-e foarte greu să vorbesc. Este al doilea meci în care pierdem cu 0-5. E dureros, e clar că suntem într-un moment foarte prost. Nu ne iese nimic, chiar nu știu ce ar fi de spus. E greu, dar mai sunt meciuri multe de disputat, va fi play-out-ul, unde se înjumătățesc punctele. 

Noi de la mijloc în sus am pierdut toți jucătorii în vară. Am rămas 6-7 fotbaliști, dar e greu. Nu vreau să spun că e lipsă de valoare, pentru că suntem jucători cu multe meciuri în Liga 1. E clar că sunt și probleme financiare, le știe toată lumea. Dar când mergem la stadion, nu se gândește nimeni la situația financiară, poate cei din conducere ar putea face mai mult, la fel ca noi”, a declarat la final Paul Pîrvulescu.

Oktoberfest oltenesc » CS Universitatea Craiova s-a distrat cu Academica lui Ionuț Chirilă

Universitatea Craiova arată, în sfârșit, așa cum suporterii își doresc de atâta amar de vreme. Ofensivă, spectaculoasă, eficace. Este adevărat că astăzi, "sperietoarea" de altădată, Academica Clinceni, a fost doar o jucărie în mâinile juveților.

CS Universitatea Craiova s-a distrat cu Clinceniul lui Chirilă

În prima parte, cu excepția unui moment bun în debut, ocazia lui Chandarov, ilfovenii au fost călcați practic în picioare de oamenii lui Laurențiu Reghecampf. Iar cu două goluri rapide (11, 13), Craiova s-a "scuturat" și de ultima poziție în ierarhia reușitelor din primele 15 minute, unde până acum, în 2021/2022, era pe "zero". 

Golul trei? "Masterpiece"!, cum ar spune englezii. Servit de Markovic, Andrei Ivan a inventat un "călcâi" pentru căpitanul Bancu, care a finalizat superb. Al doilea assist pentru Ivan, după cel de la primul gol.

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+10 FOTO

Scorul putea lua proporții puțin după reluare, la hențul în careu al lui Florin Achim. Numai că Houri a luat la țintă "transversala", de la punctul cu var. Lipsa de concentrare a lui Houri s-a transmis cumva și echipei - e adevărat că și Reghe a schimbat masiv - care n-a mai funcționat la fel de cursiv, iar William era cât pe ce să scurteze diferența, în două rânduri.

Scăpată cu fața curată, Craiova a revenit "la volan". Ivan, ajutat și de devierea lui Ventura, și-a încoronat seara de grație cu un gol, iar Câmpanu a încheiat seara cu un festival de ratări.

În prelungiri, Rogulic s-a trezit cu mingea la picior, după o pasă greșită a lui Ventura, și a închis tabela. 

CS Universitatea Craiova se apropie de podium în Liga 1

CS Universitatea Craiova obține a treia victorie consecutivă în Liga 1 și încheie runda cu numărul 12 pe locul 5, cu 22 de puncte, la două distanță de podium. Academica așteaptă în continuare prima victorie stagională. Este ultima în clasament, cu doar 3 puncte. Etapa viitoare, ilfovenii primesc vizita celor de la UTA.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO EXCLUSIV Rapid - CFR Cluj 2-0. Remarcații lui Dumitru Dragomir: „Puștiul ăsta se face bun!” + pe cine mizează acum în lupta la titlu

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează