FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CLINCENI 5-0

Reghe e vrăjit de un fotbalist: „Fenomenal!” » Vehement despre națională: „Nu există!”

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Academica Clinceni, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a explicat cum i-a transformat pe jucătorii din Bănie. +14   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Academica Clinceni, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a explicat cum i-a transformat pe jucătorii din Bănie.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 22:54 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 22:56

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Academica Clinceni, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a explicat cum i-a transformat pe jucătorii din Bănie.

„Am încercat să-i fac pe jucători să înțeleagă că au valoare, au calitate. Trebuie să joace mai repede, să folosească toate calitățile pe care le au. Spiritul de echipă, devotamentul, asta fac la echipele unde antrenez. 

Pentru mine, Andrei Ivan e un jucător fenomenal. Dacă o va ține așa, e foarte greu să-l oprești. Poate juca orice poziție în cele 3 din față, e jucător de explozie, vede jocul foarte bine, e foarte altruist. E un fotbalist care ne ajută foarte mult. Nu-l vom mai vedea la Craiova în scurt timp, dacă va continua așa. 

Pentru mine nu există subiectul echipa națională. Îmi doresc să câștig campionatul, sunt discuții pe care le facem degeaba. Nu mă interesează! Am plecat într-un proiect și vreau să-l duc la capăt, am doi ani contract”, a declarat Reghecampf.

Oktoberfest oltenesc » CS Universitatea Craiova s-a distrat cu Academica lui Ionuț Chirilă

Universitatea Craiova arată, în sfârșit, așa cum suporterii își doresc de atâta amar de vreme. Ofensivă, spectaculoasă, eficace. Este adevărat că astăzi, "sperietoarea" de altădată, Academica Clinceni, a fost doar o jucărie în mâinile juveților.

CS Universitatea Craiova s-a distrat cu Clinceniul lui Chirilă

În prima parte, cu excepția unui moment bun în debut, ocazia lui Chandarov, ilfovenii au fost călcați practic în picioare de oamenii lui Laurențiu Reghecampf. Iar cu două goluri rapide (11, 13), Craiova s-a "scuturat" și de ultima poziție în ierarhia reușitelor din primele 15 minute, unde până acum, în 2021/2022, era pe "zero". 

Golul trei? "Masterpiece"!, cum ar spune englezii. Servit de Markovic, Andrei Ivan a inventat un "călcâi" pentru căpitanul Bancu, care a finalizat superb. Al doilea assist pentru Ivan, după cel de la primul gol.

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+10 FOTO

Scorul putea lua proporții puțin după reluare, la hențul în careu al lui Florin Achim. Numai că Houri a luat la țintă "transversala", de la punctul cu var. Lipsa de concentrare a lui Houri s-a transmis cumva și echipei - e adevărat că și Reghe a schimbat masiv - care n-a mai funcționat la fel de cursiv, iar William era cât pe ce să scurteze diferența, în două rânduri.

Scăpată cu fața curată, Craiova a revenit "la volan". Ivan, ajutat și de devierea lui Ventura, și-a încoronat seara de grație cu un gol, iar Câmpanu a încheiat seara cu un festival de ratări.

În prelungiri, Rogulic s-a trezit cu mingea la picior, după o pasă greșită a lui Ventura, și a închis tabela. 

CS Universitatea Craiova se apropie de podium în Liga 1

CS Universitatea Craiova obține a treia victorie consecutivă în Liga 1 și încheie runda cu numărul 12 pe locul 5, cu 22 de puncte, la două distanță de podium. Academica așteaptă în continuare prima victorie stagională. Este ultima în clasament, cu doar 3 puncte. Etapa viitoare, ilfovenii primesc vizita celor de la UTA.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO EXCLUSIV Rapid - CFR Cluj 2-0. Remarcații lui Dumitru Dragomir: „Puștiul ăsta se face bun!” + pe cine mizează acum în lupta la titlu

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
adrianrobert77
adrianrobert77  •  19 Octombrie 2021, 18:42

sunt fan Craiova dar sa fim realisti, Clinceni a jucat deschis si sunt de laudat pentru ca nu au stat pe doua lunii. Andrei Ivan are inca multe de demonstrat, de ani de zile el tot ramane speranta, a dat cateva calcaie si fente acum dar asta nu i nimic, sa ramana modest si sa munceasca in continuare. Chirila e un personaj, imi place de el, macar nu i plicitisitor cum sunt multi din fotbalul romanesc.

dexter4
dexter4  •  19 Octombrie 2021, 16:33

E usor cu Clinceni. Mai difici e cand oltenasii dau de echipe de prin Georgia, tara cu mare traditie in fotbal :)))

houri.10
houri.10  •  19 Octombrie 2021, 12:34
Postat de Manu Ion pe 19 Octombrie 2021, 08:12

Boala Romanilor de a ne lauda singuri !!! Deja au fost trimisi impresari de la Barcelona,Real Madrid ,Bayern pentru a-i obtine semnatura !!!!!! Cred ca Reghe nu a vazut cum juca odata pt Craiova(dar nu era craiolguta ci Universitatea) un Balaci,Cartu,Geolgau,Crisan,Camataru ca sa poata face comparatii !!! Cand spune ca acest ivan e atacant(sincer afara ca mereu aranjeaza freza si sortul de pe el altceva nu face) cred ca aduce jigniri fostilor fotbalisti ai Craiovei.

frustratule

Vezi toate comentariile (22)
Comentează