FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

ANALIZĂ GSP Ce n-au oltenii în ADN » Ca la Botoșani, jucătorii lui Neagoe au rămas datori la atitudine, determinare și ambiție

Foto: Facebook @Universitatea Craiova
Foto: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 16:25 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 19:44

Universitatea Craiova a devenit în 2023 o echipă de-o repriză. A doua. În 3 meciuri, i-a ieșit de 3 puncte o singură dată, acasă, cu Hermannstadt (2-0). Și asta doar grație a două execuții de excepție semnate Andrei Ivan.

Însă jocul e în mare suferință. Ca și la Botoșani (0-1), oltenii au arătat și contra Farului (1-2) ca și cum atunci s-ar fi întâlnit prima oară. La ora fluierului de start. Iar când mai și gafezi, precum portarul Arlauskis, premisele eșecului sunt îndeplinite în mare proporție.

Petrolul Ploiești și-a găsit antrenor! Mâine va semna contractul cu „lupii galbeni” + Prima reacție a tehnicianului: „Nu am stat să mă gândesc”
PETROLUL PLOIEȘTI
Petrolul Ploiești și-a găsit antrenor! Mâine va semna contractul cu „lupii galbeni” + Prima reacție a tehnicianului: „Nu am stat să mă gândesc”

Mai este însă un aspect. Unul care ține de atitudine, de ambiție, de determinare. Și astfel poți schimba o situație nefavorabilă, când jocul nu-ți iese. Juveții însă nu au așa ceva în ADN, iar fundașul Bogdan Vătăjelu, unul dintre veteranii echipei, a recunoscut-o, sub o formă sau alta, la final.

„Am fost penibili, chiar dacă a doua repriză ne-am mai revenit puţin. Chiar am fost penibili în seara asta, începând cu mine. Ăștia suntem. Cine poate să fie de vină, dacă nu jucătorii? Suntem penibili! Suntem o apă şi un pământ, toată lumea ne înjură”, a comentat el. 

Cifrele InStat îi dau dreptate. Tocmai jucătorii de la care era de așteptat să scoată „căruța” din mocirlă au dat cele mai mari rateuri. 

Cele mai multe baloane pierdute de jucătorii CS Universității Craiova în meciul cu Farul

1. B. Vătăjelu13
2.  D. Nistor12
3.  A. Ivan10
4. A. Crețu8
5. V. Screciu7

Cele mai puține dueluri câștigate de fotbaliștii Craiovei pe terenul Farului

1. Koljici25%
2. Rivaldinho33%
3. Ișfan36%
4.-5. Vătăjelu45%
4-5. Markovici45%

Vătăjelu are și o soluție pentru ca Universitatea să se însănătoșească: „Antrenorul plătește pentru că este mai ușor de dat afară, e unul singur. Dar poate că ar fi timpul să plece și 15 jucători. Poate se întâmplă ceva bun! Dacă asta e bine pentru club, poate ar trebui să se întâmple”. Mingea e acum în terenul patronului Mihai Rotaru.

2 șuturiau cadrat oltenii, din totalul celor 14 expediate spre poarta lui Aioani

De fapt, mai degrabă unul, pentru că al lui Koljici, cel din final, a fost inofensiv, moale, ca o pasă la portar. 

Oricâți antrenori ar veni, tot noi intrăm pe teren și tot noi trebuie să jucăm, să scoatem echipa de acolo de unde este. Avem condiții extraordinare, e păcat pentru ceea ce se întâmplă. Caracterele puternice se văd în momente grele.

-Dan Nistor, mijlocaș CSU Craiova
 

VIDEO. Arlauskis, gest halucinant în Farul - CSU Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Citește și: 

Haos în Giulești! Mititelu îi dă ultimatum lui Șucu, Peluza Sud vrea pe stadion, dar Rapidul îi amenință cu evacuarea! + Comunicat cu aluzii rasiste: „Mergem în cuibul lor”

Valeriu Iftime anunță noi transferuri pe ruta FC Botoșani - FCSB: „Nu avem decât de câștigat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
ipsilante
ipsilante  •  10 Februarie 2023, 01:00

Primii care tebuie vanduti urgent, daca se poate obtine ceva pe ei, sunt Ivan si Markovic, care fac un joc bun si 7-8 sunt absenti din echipa. Pestele de la cap se-mpute! Ei, cu indolenta lor si lipsa de ambitie, "anesteziaza" intreaga echipa. Vatajelu ar trebui sa fie capitan, pentru ca are spiritul Universitatii, ambitie si personalitate. Dar, cu un antrenor care il numeste capitan pe Ivan, incapabil sa se mobilizeze chiar pe el, dezastrul grupului e ca si programat. Apoi, cum a zis Vatajelu, afara cu toti care nu au confirmat. Adica, cel putin, jumatate din lot! O echipa este ca un puzzle. Jucatorii trebuie sa se completeze si sa se potriveasca perfect unii cu altii, in stil si caracter. Altfel, oricat de fantastic ar fi unul dintre ei, daca e corp strain in grup, strica tot. Ivan si Marcovic sunt niste AMATORI supertalentati, fara ambitie si personalitate in joc, care pacalesc fotbalul si, de cand exista, joaca doar pentru ei si doar cand au chef. Comparati-i cu Deac si o sa vedeti diferenta intre PROFESIONALISM si amatorism. Ei, prin pasivitatea si indiferenta lor, demobilizeaza echipa dar se mentin totusi in lot, pentru ca o data la 7-8 etape, din talent, nu din munca sau ambitie, le iese cate o reusita entuziasmanta. Ei categoric nu sunt profesionisti! Sunt JUCATORI amatori! Salariati! Functionari! Afara cu ei din lot si, impreuna cu ei, alte 10-12 JALOANE care incaseaza salarii imense jucand NIMIC, etapa de etapa! Stadionul gol PLANGE!

capatana
capatana  •  08 Februarie 2023, 13:02

A pierdut pentru ca n-are echipa si nici nu se zbate sa-si faca Aratati-mi un fotbalist de viitor adus in ultimii 4 ani. Numai mortaciuni de supe reincalzite.Nimeni nu sesizeaza ca Nistor joaca mai mult la ceilalti. Mai are cate o executie spectaculoasa cam la 5-6meciuri, dar in rest, meci de meci un gol se ia din cauza ca ii este lene sa fuga. Apoi, un lot plin de blazati precum Markovici, Ivan, Martic, Rivaldinho, Capatana si altii. Ce-o cauta Gaman pe teren, nu stiu si cred ca nimeni nu stie. Vai mama lor

legio.sud
legio.sud  •  08 Februarie 2023, 12:05
Postat de Jj23ab pe 07 Februarie 2023, 19:45

Fiti seriosi... Cs U Craiova are asigurat locul 5

Mai vedem …

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close