FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

VIDEO + FOTO CSU Craiova - CFR Cluj, deblocat de o gafă de amatori » Cum a ajuns mingea la Petrila

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 14 al deplasarării cu CS Universitatea Craiova , când Claudiu Petrila (21 de ani) a profitat de gafa lui Alexandru Mateiu (32 de ani) și a punctat cu un șut din afara careului. +26   FOTO
CFR Cluj a deschis scorul în minutul 14 al deplasarării cu CS Universitatea Craiova , când Claudiu Petrila (21 de ani) a profitat de gafa lui Alexandru Mateiu (32 de ani) și a punctat cu un șut din afara careului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 21:45 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 21:48

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 14 al deplasarării cu CS Universitatea Craiova, când Claudiu Petrila (21 de ani) a profitat de gafa lui Alexandru Mateiu (32 de ani) și a punctat cu un șut din afara careului. 

Primul sfert de oră al partidei de pe „Ion Oblemenco” s-a jucat într-un ritm alert, cu oportunități la ambele porți. Golul nu a venit însă după o acțiune bine construită, ci după o gafă în tabăra oltenilor.

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu FCU Craiova » Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid -19. Cine îi ia locul pe bancă
FCSB
Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu FCU Craiova » Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid -19. Cine îi ia locul pe bancă

Mateiu, gafă în CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 

În minutul 14, Alexandru Mateiu a fost presat de Bordeianu, la 40 de metri de propria poartă. Mijlocașul central al gazdelor s-a precipitat, a vrut să trimită înapoi, spre Screciu, dar pasa a fost interceptată de Debeljuh. 

CSU Craiova - CFR Cluj, deblocat de o gafă de amatori » Cum a ajuns mingea la Petrila
FOTO: Captură @Telekom Sport

Atacantul campioanei a combinat cu același Bordeianu, a șutat în blocajul apărătorilor, apoi mingea a ricoșat la Petrila.

Revelația „feroviarilor” din actuala stagiune a tras din prima, fără preluare, de la aproximativ 20 de metri. Balonul a prins de două ori gazonul în fața lui Pigliacelli și a intrat în plasă. Portarul italian putea face și el mai mult, însă a fost păcălit ușor de traiectoria balonului.

CSU Craiova - CFR Cluj, deblocat de o gafă de amatori » Cum a ajuns mingea la Petrila
FOTO: Captură @Telekom Sport

VIDEO cu golul marcat de Petrila

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”

Mihai Pintilii explică de ce a refuzat naționala și a rămas la FCSB: „Acest club mi-a făcut un nume în fotbal”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Februarie 2022, 23:08

Oare, al catelea meci este acesta în care luam gol din cauza unor greșeli individuale impardonabil? Dam mereu în antrenor dar chiar nu ne uitam la calitatea jucătorilor? Bun, cazi am reușit sa luam un punct după un meci foarte disputat dar gafa rămâne și ne-a costat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează