FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Pintilii explică de ce a refuzat naționala și a rămas la FCSB: „Acest club mi-a făcut un nume în fotbal”

Mihai Pintilii
Foto: Imago
Mihai Pintilii Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 15:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 15:44

Mihai Pintilii (37 de ani), antrenorul secund al celor de la FCSB, a vorbit despre refuzul de a merge la echipa națională, acolo unde Edi Iordănescu l-a dorit în staff.

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, dezvăluia pe 31 ianuarie că Pintilii a ales să refuze oferta FRF. Acum, fostul mijlocaș a dezvăluit motivul pentru care a ales să rămână în continuare la FCSB.

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu FCU Craiova » Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid -19. Cine îi ia locul pe bancă
FCSB
Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu FCU Craiova » Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid -19. Cine îi ia locul pe bancă

Pintilii susține că motivul refuzului îl reprezintă conexiunea aparte cu FCSB, echipă care l-a ajutat să-și facă un nume în fotbalul românesc. 

„În acte sunt delegatul echipei. Am ales drumul acesta pentru că acest club mi-a făcut un nume în fotbal. Îi mulțumesc lui Edi că mi-a propus. M-au emoționat declarațiile lui MM. Au contat. Mă bucur că am rămas aici, că avem un grup unit. Suntem pe drumul cel bun și mâine (n.r. - duminică) avem un meci important”, a declarat Mihai Pintilii la o conferință de presă.

Pintilii, pe bancă la meciul cu FCU Craiova

După ce Toni Petrea a fost depistat pozitiv cu Covid -19, Mihai Pintilii va fi cel care o va conduce pe FCSB în meciul cu FCU Craiova de duminică. Acesta a prefațat duelul cu oltenii.

„Ca antrenor, vezi diferit lucrurile. La început, am spus că nu o să fiu niciodată antrenor, dar a început să-mi placă. Am învățat multe. Luăm fiecare meci în parte și vom vedea cu câte puncte vom intra în play-off. 

În play-off, se va decide totul. Important e ca la ora jocului băieții să fie montați. Ok, învățăm din greșeli. De cinci ani tot învățăm. Eu sper ca, în timp, tinerii jucători să capete experiență. Sincer, mâine îmi doresc 1-0 și nimic mai mult. Trebuie să așteptăm ca CFR-ul să se împiedice”, a spus fostul căpitan al vicecampioanei.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - FCU Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoșani, dar Stoican asigură: „Vrem să facem un meci mare! E un lucru care îmi dă speranțe”

Anunță că e gata să negocieze cu CSU Craiova dacă Reghecampf e demis: „Cum să nu discut?! Ar fi culmea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cornelconasu
cornelconasu  •  08 Februarie 2022, 13:57

Edi l-a vrut la lot pentru a-i căra lui lucrurile și să verifice de două ori pe noapte dacă dorm jucătorii ! Ce să faci cu Pintilii...”antrenor”, el a fost vreodată antrenor ??!!

gicab
gicab  •  05 Februarie 2022, 17:52

Prea batea la ochi... prea mulți FC fcsebisti

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  05 Februarie 2022, 17:28

Bravo lui si asa sunt doar non valori acoloi, una in plus era prea mult.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează