FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CHINDIA 3-0

VIDEO Bon le-a făcut bine » Universitatea Craiova urcă pe podium, dar fanii au huiduit la 3-0 cu Chindia!

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Chindia, scor 3-0, în etapa #21 din Liga 1.
CS Universitatea Craiova a învins-o pe Chindia, scor 3-0, în etapa #21 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 22:26 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 22:33

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Chindia, scor 3-0, în etapa #21 din Superliga.

Programul complet și rezultatele din Liga 1 - AICI!

Sub privirile a doar 4.200 de spectatori, CSU Craiova a câștigat al doilea meci consecutiv cu interimarul Dragoș Bon pe bancă, după 1-0 cu CS Mioveni, și a urcat temporar pe locul 3. 

Eroul neașteptat din Bănie » „Isprava” reușită de Laurențiu Popescu la primul meci pentru Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1
CSU CRAIOVA - CHINDIA
Eroul neașteptat din Bănie » „Isprava” reușită de Laurențiu Popescu la primul meci pentru Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1

CS Universitatea Craiova încheie anul cu o victorie, 3-0 cu Chindia

Crețu a ratat prima mare ocazie a partidei, șut în bară, cu stângul, din marginea careului ('11). Tot fostul fotbalist de la FCSB avea să deschidă scorul: a scăpat de marcajul lui Orozco și a finalizat la „scurt”, din prima, centrarea din dreapta trimisă de Hanca ('22). 

Oltenii s-au desprins rapid. Același Crețu, într-o formă excelentă, a recuperat la mijlocul terenului, a avansat și a profitat de spațiile imense iscate în apărarea nepregătită a oaspeților. I-a pasat lui Markovic, iar atacantul CS Universității n-a avut nevoie de preluare: l-a executat pe Căbuz cu o „scăriță” superbă din „căciulă” ('29). 

Câteva zeci de secunde mai târziu, Chindia putea reintra în meci, numai că penalty-ul obținut de Cooper a fost irosit de Celea, șut slab, ghicit de Laurențiu Popescu, surpriza dintre buturile alb-albaștrilor ('32). 

În continuare, Chindia și-a mai creat două mari ocazii: 1 la 1 cu goalkeeperul Craiovei, Căpușă n-a putut să plaseze ('39), în timp ce Vătăjelu a scos de pe linia porții reluarea cu capul semnată de Cooper ('41). 

Ca repriza de coșmar a echipei lui Toni Petrea să fie completă, Chamed a fost eliminat înainte de pauză, după ce Florin Andrei a revăzut la monitorul VAR talpa pusă de jucătorul din Comore pe glezna lui Hanca ('42).

Repriza secundă a fost mult mai săracă în evenimente. Deși a evoluat în superioritate numerică, Universitatea Craiova a ales să-și conserve energia și a mai punctat o singură dată, prin Bogdan Mitrea, inspirat la capătul unei centrări bâjbâite de Adrian Ioniță ('65). 

Pentru că Ivan&Co. au livrat fotbal cu pipeta, fanii și-au huiduit la final favoriții, în ciuda rezultatului de pe tabelă.

FINAL. CS Universitatea Craiova - Chindia 3-0

Bon le-a făcut bine » Universitatea Craiova urcă pe podium, dar fanii au huiduit la 3-0 cu Chindia!
Doar câteva pâlcuri de fani sunt pe „Ion Oblemenco”, majoritatea scaunelor sunt goale

CS Universitatea Craiova - Chindia. Echipele de start

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Hanca, Screciu, Mitrea, Vătăjelu - Al. Crețu, Mateiu, Nistor - Cîmpanu, Markovic, Ivan
REZERVE: Lazar - Papp, Silva, Benga, Sala, Florescu, Danciu, Roguljic, Rivaldinho
ANTRENOR: Dragoș Bon

  • Hanca, unul dintre jucătorii excluși din lot de fostul antrenor Rădoi, revine în primul „11” după mai bine de o lună. N-a mai jucat de pe 9 noiembrie, atunci bifa 90 de minute în remiza cu Ocna Mureș, 1-1, din Cupa României.
  • În poarta oltenilor, apare, surprinzător, Laurențiu Popescu, teoretic a 3-a variantă pentru postul dintre buturi. Lazar e pe bancă, Arlauskis nu e nici pe foaie.

CHINDIA: Căbuz - Căpușă, Celea, Orozco, Ad. Ioniță - Vorobjovas, Akhmatov - Mihaiu, Chamed, Popadiuc - Cooper
REZERVE: Moldovan - Dumitrașcu, Passaglia, Jipa, A. Șerban, C. Dinu, C. Atanase, C. Avram
ANTRENOR: Anton Petrea

Stadion: Ion Oblemenco (Craiova)
Arbitru: Andrei Florin (Târgu Mureş) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Vodă Alexandru (Alba Iulia) / Arbitru VAR: Haţegan Ovidiu (Arad), Arbitru AVAR: Avram Valentin (Bucureşti)

FRF, în alertă! » Mancini a pus ochii pe jucătorul debutat de Edi Iordănescu: „E de interes pentru naționala Italiei”
CONVOCARE
FRF, în alertă! » Mancini a pus ochii pe jucătorul debutat de Edi Iordănescu: „E de interes pentru naționala Italiei”
A venit motivarea respingerii planului de reorganizare a lui Dinamo: instanța nici NU a mai analizat viabilitatea, pentru că nu s-a respectat legea!
Dinamo
A venit motivarea respingerii planului de reorganizare a lui Dinamo: instanța nici NU a mai analizat viabilitatea, pentru că nu s-a respectat legea!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Decembrie 2022, 21:31
Postat de fratilitau pe 18 Decembrie 2022, 14:21

Nu e prost mai mare decit tine..*** nici nu știți cu cine țineți.....să ți aducă moșu 2 pachete de acadele , să ai de lucru.....

Spune-ne tu cu cine tinem

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Decembrie 2022, 21:30
Postat de Gepard pe 18 Decembrie 2022, 14:26

*** sa iti huidui favoritii dupa o victorie cu 3-0. Generatie de capete seci.

Noi nu huiduim echipa (niciodata), noi huiduim mercenarii care au ajuns sa poarte tricourile clubului Universitatea Craiova, pentru ce au facut merita din plin huiduielile.

Gepard
Gepard  •  18 Decembrie 2022, 14:26

*** sa iti huidui favoritii dupa o victorie cu 3-0. Generatie de capete seci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează