FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova mai face o încercare pentru revenirea fanilor pe stadioane. Ultimul răspuns al lui Ionuț Stroe

Liga 1 revine pe 12 iunie, cu partida Craiova - Botoșani
Liga 1 revine pe 12 iunie, cu partida Craiova - Botoșani

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 13:15

Marcel Popescu (70 de ani), managerul general al celor de la CS Universitatea Craiova, afirmă că sunt șanse ca derby-urile de acasă cu CFR și FCSB să se joace cu public, însă Ionuț Stroe (40), ministrul sporturilor, fan al „leilor”, s-a ferit să avanseze o dată la care spectatorii vor putea reveni în tribune.

Pentru CS Universitatea, suporterii au fost întotdeauna un al 12-lea jucător. Iar conducerea clubului trage speranțe că, așa cum alte manifestări în aer liber pot fi organizate cu public în număr restrâns, la fel s-ar putea proceda și la fotbal. Mai mult, managerul general Marcel Popescu a afirmat la Oltenia TV că „sunt șanse mari să jucăm cu spectatori derby-urile cu CFR și FCSB, probabil vor fi la 30 la sută din capacitatea stadionului, precum în alte țări din Europa. Asta ne-ar ajuta să ne respectăm și obligațiile față de abonați, care sunt 8.000, iar restul până la 10.000 vom vedea cum vom da biletele". 

CS Universitatea Craiova face presiuni pentru revenirea fanilor pe stadioane

Dacă președintele FRF, Răzvan Burleanu, a propus „măcar 10 la sută din capacitatea stadioanelor", ministrul sporturilor, Ionuț Stroe, suporter abonat la partidele de acasă ale „leilor", deci direct interesat, s-a arătat destul de rezervat: „Tot ce pot să spun este că momentul revenirii spectatorilor în tribune se va produce mai repede decât am anticipat la începutul pandemiei". Adică mai repede decât sfârșitul anului.

Stroe a explicat că „situația este atipică și de aceea nici nu putem avansa date. Adaptăm totul la cum evoluează pandemia de coronavirus în România. Trebuie să ne obișnuim să trăim cu acest virus în absența unei soluții medicale".

13.058 e media de spectatoria Craiovei la meciurile de acasă

11 iuliee data la care U Craiova joacă acasă cu FCSB. Pe 1 august primește vizita CFR-ului

„La Craiova, la cât de fierbinți suntem noi, oltenii, declanșăm un focar dacă se câștigă titlul" 
Ionuț Stroe, ministrul sporturilor, la Oltenia TV

„Nu susținem ca 500 de spectatori să fie pe stadion, vrem 10% din capacitatea stadioanelor, în baza unui protocol foarte bine stabilit. La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere" 
Răzvan Burleanu, președinte FRF

„Mă bat pentru «Oblemenco»"

Stroe le-a promis oltenilor că se va implica pentru ca orașul Craiova și stadionul „Ion Oblemenco" „să fie pe harta gazdelor Euro 2028". România candidează pentru organizarea turneului final de peste 8 ani, împreună cu Serbia, Bulgaria și Grecia. Iar de la noi, vizate să găzduiască meciuri sunt Național Arena și Steaua, din București, Cluj Arena și „Oblemenco".

VIDEO Săndoi despre disputa pe stadionul din Craiova și gesturile fanilor pentru Cârțu

Citește mai multe știri despre Craiova:

CS U Craiova răsuflă ușurată! Veste de ultim moment în privința lui Valentin Mihăilă

„Tocat” de accidentări, Florin Gardoș are planuri mari la CS U Craiova: „Simt o datorie față de public, de conducere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
suporterucv
suporterucv  •  10 Iunie 2020, 16:08

Asta ar fi culmea culmilor...sa castige Craiova titlul dupa atatea zeci de ani si oltenii sa nu se poata bucura decat in grupuri de 7-8 :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează