FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-0

NOTE GSP CS Universitatea Craiova - FCSB 2-0 » Nicio notă peste 6 în echipa lui Toni Petrea! Cine a fost cel mai bun de la olteni

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 08:16 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 08:40

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în etapa a 4-a din play-off, și a reintrat în lupta pentru titlu în Liga 1.

Alexandru Cicâldău și Dan Nistor au marcat golurile victoriei pentru trupa lui Marinos Ouzounidis ,iar jucătorul crescut la Academia Gheorghe Hagi a obținut cea mai mare notă de pe teren din partea Gazetei Sporturilor: 8. „Ceapă” a fost al doilea cel mai bun fotbalist al oltenilor și a fost notat cu 7. Același calificativ l-a primit și Marius Constantin.

Bogdan Vătăjelu, cel mai slab de la Craiova

Singurul corigent din trupa oltenilor a fost Bogdan Vătăjelu (nota 4), eliminat în a doua repriză când Craiova avea 1-0 pe tabelă. Nici Alexandru Tudorie nu s-a descurcat foarte bine în duelul cu FCSB și a primit nota 5.

Andrei Vlad a intervenit inexplicabil la șutul lui Dan Nistor, iar oltenii au majorat avantajul când se aflau în inferioritate numerică. Goalkeeper-ul lui FCSB a încasat cea mai mică notă de pe teren din partea reporterilor GSP: 3. Florin Tănase, golgeterul campionatului și căpitanul echipei, nu a impresionat și a primit un calificativ de trecere: 5.

Andrei Șut și Octavian Popescu, remarcații de la FCSB

Adrian Șut și Octavian Popescu, jucători eligibili pentru regula U21, au primit cea mai mare notă din lotul „roș-albaștrilor”: 6. În schimb, Denis Haruț și Andrei Miron nu au „trecut” și au încasat calificativul 5.

Marinos Ouzounidis, tehnicianul grec al Craiovei, a obținut nota 7, în timp ce omologul său de la FCSB, Anton Petrea, a primit calificativul 5.

CS Universitatea Craiova - FCSB 2-0 » Nicio notă peste 6 în echipa lui Toni Petrea! Cine a fost cel mai bun de la olteni

5a fost nota primită de „centralul” Istvan Kovacs, în timp ce asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene au obținut nota 7

VIDEO. Dumitru Dragomir, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „A jucat singur! Trebuie ca cineva să-l disciplineze!

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Becali a găsit vinovații pentru înfrângerea de la Craiova: „Unul a luat jocul în glumă, celălalt face acrobații” + declarații total surprinzătoare despre Kovacs

Panduru a început să râdă de Toni Petrea în direct: „E culmea fotbalului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
dansy
dansy  •  30 Aprilie 2021, 18:59
Postat de stoichkov10 pe 30 Aprilie 2021, 08:49

ce zic cifrele, in-stad?

Pai ce sunt prosti sa le publice.O fac numai cand au ei interes.

dansy
dansy  •  30 Aprilie 2021, 18:57

Voi cei de la GSP-fcsb habar nu aveti sa apreciati prestatiile jucatorilor.Vatajelu a fost unul dintre cei mai buni de pe teren si a fost eliminat degeaba.Nu mai faceti notarea jucatorilor si a arbitrilor ca nu sunteti profesori de fotbal.Sunteti din ce in ce mai jenanti.Cand Universitatea nu a primit doua penaltiuri clare la Botosani si unul cu Sepsi(intrare grosolana a lui StefANESCU la Cicaldau)nu ati scris mai nimic.Va suprasesizati numai cand vi se pare ca iubita voastra FCSB este "dezavantajata"

dansy
dansy  •  30 Aprilie 2021, 18:50
Postat de albalbastru72 pe 30 Aprilie 2021, 13:27

Pai de ce Vatajelu 4,a jucat excelent si a fost eliminat din exces de zel.E o prostie ce faceti,adica unui jucator care e eliminat indiferent cit de bine a jucat, i se sterge tot meritul si ramine doar cu blamul cartonasului?

Al doilea galben,intr-un astfel de meci se,nu se da niciodata atat de usor.Kovaci,sub presiune,(cred ca a fost sunat de cineva important,la pauza) a exagerat.De fapt toata repriza a doua a tras pe fata cu FCSB.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează