FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

CSA Steaua aduce noi lămuriri în privința războiului cu Gigi Becali! Ce șanse de împăcare mai sunt + planurile lui Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 decembrie 2016 09:20

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, susține că șansele de împăcare dintre clubul său și echipa lui Gigi Becali sunt reduse. De asemenea, e foarte optimist atunci când vorbește despre planurile lui Marius Lăcătuș. 

"Nu m-am întâlnit niciodată cu Becali şi nici nu am vorbit cu el. Nu ştiu dacă FSCB intră în faliment. Pe mine mă privesc doar problemele Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Avem o acţiune în instanţă pentru recuperarea prejudiciului care se ridică, în urma evaluării făcute de către un evaluator, la suma de 37 de milioane. Instanţa va lua o decizie în privinţa sumei şi aşa mai departe.

Ne dorim ca brandul care aparţine CSA să fie protejat, să fie o exclusivitate a CSA. Asta e tot ce ne dorim, să ne protejăm mărcile şi să le valorificăm noi", a zis Petrea conform TV Digi Sport.

...despre planurile lui Lăcătuș: "Lăcătuş a avut contacte cu generaţia de aur, cei care au câştigat Cupa Campionilor Europeni. Sunt discuţii şi toate vor fi dezvăluite la momentul oportun.

E o cale prea lungă şi momentan noi avem un proiect pe care l-am promis suporterilor noştri.

Dorim să ne înscriem în liga a patra, să parcurgem paşii, să promovam şi să ne sincronizăm cu finalizarea stadionului de fotbal", a explicat Petrea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
1224124941004773
Bodea Dumitru  •  26 Decembrie 2016, 02:14

Daca becali nu era fc steaua bucuresti nu mai era nicaieri pentru armata nu putea sa o sustina financiar

adrian008
adrian008  •  26 Decembrie 2016, 00:12
Postat de Serban Ionescu pe 25 Decembrie 2016, 19:57

Fabrica de becuri de la Fieni ar fi dat de dracu cu Talpan , daca nu ar fi falimentat!! Atentie, medicamentele sunt compensate!!! Pe astia nu ii controleaza, medical , nimeni??

Cat de *** trebuie sa fi sa iti dai seama ca numele asta e exclusiv sportiv si apartine CSA?O fi sport sa mergi cu steaua .Sau o fi sport sa faci becuri la Fieni :)))))) .Mare gradina lui ala de sus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1008965279136077
Bogdan Stanciu  •  25 Decembrie 2016, 20:11

Ptr cine nu stie sau se face ca nu!jiji a luat Steaua fraudulos!de aici si procesele care le tot pierde!eu sper ca Steaua...sau Csa...sa aibe forta sa.l elimine pe puscarias...si chiar din liga a5 a...sa fim cum eram pe vremuri...un stadion plin in Ghencea

Vezi toate comentariile (49)
Comentează