FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // Florin Talpan, un nou atac la FCSB și Gigi Becali: „Nu are nici palmaresul din 2003 până acum! A intrat ilegal în Liga 1. FRF să ia măsuri”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 14:45 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 14:30

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, continuă atacurile la adresa celor de la FCSB, după ce vineri a obținut o victorie importantă, când Tribunalul a decis că Armata deține plamaresul Stelei din 1947 până în 2003. 

Într-un punct de vedere trimis către mass-media, Florin Talpan a atacat din nou FCSB. Colonelul susține că echipa lui Gigi Becali nu deține nici palmaresul din 2003 și că a intrat fraudulos în Liga 1, cu ajutorul FRF.

„Este eronat faptul că echipa FCSB ar mai deține 5 titluri, 2 cupe ale României, 2 Supercupe ale României. Total fals! Deocamdată, conform hotărârii nr. 1628 pronunțate la data de 04 iulie 2019 în dosarul nr. 48951/3/2017, FCSB nu deține nici măcar acte pe aceste cupe, deoarece s-a respins cererea conexă de chemare în judecată formulată de FCSB.

Respingând cererea ca neîntemeiată, instanța a respins cererea în constatare că Fotbal Club FCSB S.A. ar fi deținătorul palmaresului aferent perioadei 2003 - prezent. FCSB nu au fost în stare să demonstreze nici măcar că deține propriul palmares, cele câteva cupe câștigate începând cu anul 2003”, susține Florin Talpan.

Florin Talpan: „ FCSB s-a afiliat la FRF ilegal”

Juristul Clubului Sportiv al Armatei declară și că FCSB nu trebuia primită în Liga 1 și cere ca Federația Română de Fotbal să ia măsuri. 

„FCSB a ocupat locul în Liga 1 în mod ilegal, prin fraudă, cu complicitatea FRF și a altor structuri sau persoane! Nu există nicăieri stipulată vreo eventuală cesiune sau transfer în care Clubul Sportiv al Armatei Steaua să fie parte, prin care palmaresul ar fi cedat. 

Având în vedere hotărârea pronunțată de către Tribunalul București, dar și faptul că FCSB nu a putut demonstrat că palmaresul Clubului Sportiv al Armatei i-ar aparține, este imperios necesar și urgent ca președintele FRF să dispună masuri legale în acest sens. Nu este necesară așteptarea unei soluții în apel a acțiunii în constatare, deoarece FCSB nu a demonstrat niciodată că palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua i-ar aparține.

Nici măcar atât nu au fost în stare să demonstreze, că palmaresul din 2003 până în prezent le-ar aparține. Pe noi acest palmares nu ne interesează. Nu este al nostru. Noi nu luăm ceva ce nu ne aparține. Dar nici al FCSB- ului nu este, deoarece nu a demonstrat că l-a realizat legal! Din punctul meu de vedere, juridic, ar trebui anulat! FCSB s-a afiliat la FRF illegal, fiind îndeplinite condițiile nulității absolute, a actului juridic la înregistrare”, a adăugat Talpan. 
 

„Stimați reprezentanți ai FRF, în baza cărui act juridic ați constatat că FCSB deține palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București? Al cărui tratat? Tratat cu ușile inchise? Doar pe vorbe? Cum v-ați permis să afirmați și să constatați că acest palmares  aparține FCSB în condițiile în care aceștia nu prezintă nici un act legal? ” - Florin Talpan 

„Câștigarea acestui dosar a implicat zeci de ore de studiu atât ale jurisprudenței, practicii judiciare și nu în ultimul rând a celor câteva zeci de dosare aduse de judecător din arhiva instanțelor. Nu a fost un dosar ușor, așa cum afirmă unii din Clubul Sportiv al Armatei Steaua, care nu au studii juridice, pentru care totul e simplu și ușor de câștigat. Acești ”experți” nu au realizat absolut nimic în viață, ca să îmi dea mie ”lecții””Florin Talpan

Citește și:

Gigi Becali i-a speriat deja! De ce sunt în pericol negocierile dintre FCSB și Viitorul pentru Vînă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (181)
masinameaeata
masinameaeata  •  10 Iulie 2019, 21:34
Postat de gicab pe 09 Iulie 2019, 17:38

Mitica Dragomir “L-am ajutat pe gg sa fure Steaua”

Bravo! Pai de acolo a plecat nenorocirea de la Sandu Mircea si Mitica Corleone. Astia 2 au inscris fcsb-ul in Liga 1, FARA NICIUN ACT LEGAL. Ei trebuiau sa verifice daca exista un act prin care Armata a cesionat clubul sportiv catre fcsb, ori ei nu au verificat nimic, au facut exact cum a facut medicul ala chirurg italian care opera cu acte false, doar ca aici jiji bekali si FRF-ul nu au niciun act care sa dovedeasca cum au inscris ei in Liga 1, echipa fcsb. Daca dl. col Talpan sau alta persoana depune o plangere la Parchetul General, impreuna cu copia de pe sentinta pronuntata in dosar, au incurcat-o toti, bekali, fcsb, corelone si sandu mircea, ii intreaba procurorii sa le prezinte documentele in baza carora s-a facut inscrierea in Liga 1, iar acolo NU merge ca pe forum ca fcsb este continuatoarea echipei CSA Steaua, pentru ca sunt club departamental si oricum ei nu mai pot juca fotbal la nivel inalt, etc adica explicatii din astea bune pentru naivi. Acolo trebuie sa prezinti clar documentele in baza carora s-a facut inscrierea in Liga 1 si trebuie sa le prezinte, altfel dosarul penal le bate la usa!

mioriticul
mioriticul  •  10 Iulie 2019, 07:56
Postat de Raimond Anghel pe 09 Iulie 2019, 22:25

si cui ii revine campionatele si cupele pe care lea cistigat echipa lui Becali? csa-nu a avut echipa -dar cind vor procurorii si judecatorii -va veni o vreme cind ii vom alerga pe strazi pe judecatori si procurorii ca in 1907 si le vom lua gitul atit lor cit si odrastelor lor care beneficiaza de mita primita.

Celor clasate pe locul 2 in acel moment. Evident. La fel se procedează și la descalificările pe motive de doping. Nimic nou in asta.

gicab
gicab  •  10 Iulie 2019, 05:44
Postat de Grigoriu Laurentiu pe 09 Iulie 2019, 19:44

Pai daca nu mai are palmares nu mai are nimic ce mai cauta in Liga 1 sau in cupele europene Trebuie azvarlita in judeteana????????????Suntem un popor invidios si ne meritam soarta O zi buna

La Ilfov cu ei

Vezi toate comentariile (181)
Comentează