Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 11:20 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 17:14

CSA Steaua n-a avut în tribune cu Rapid, 0-0, nici jumătate din asistența pe care FCSB o bifa în vară pe arena din Ghencea cu CFR Cluj (1-0). Clubul din Superliga a adunat semnificativ mai mulți fani și în meciurile cu Nordsjaelland (0-0) și Universitatea Craiova (3-0).

Pentru CSA Steaua, meciul cu Rapid din runda secundă a Cupei României a fost cel mai important cap de afiș al actualei stagiuni. Însă „militarii” n-au putut să ocupe nici măcar jumătate din capacitatea arenei din Ghencea, adunând în tribune 13.678 de spectatori. 

Cu ceva mai mult de 2.000 de fani față de câți spectatori a avut FCSB la ultimul joc disputat acasă, pe Arena Națională, cu FC Voluntari, 0-0. Vicecampioana a înregistrat atunci o asistență de 11.354 de suporteri.

CSA Steaua - Rapid, departe de asistențele bifate de FCSB în Ghencea

Întrucât Arena Națională era indisponibilă la startul sezonului, FCSB a încercat de mai multe ori să acceseze Stadionul Steaua. N-a reușit din prima și a fost refuzată de CSA în privința derby-ului cu Dinamo (2-1), care s-a disputat în cele din urmă pe „Arcul de Triumf”. 

Și cu ajutorul intervenției lui Marcel Ciolacu, premierul României care s-a pronunțat în favoarea închirierii arenei din Ghencea de către FCSB, clubul lui Becali a reușit să dispute 3 partide pe stadionul legendar al Stelei.

Prima, cu CFR Cluj, a însemnat și întâiul joc sold-out de pe noul Stadion Steaua, atunci au fost vândute și folosite 28.519 bilete. Cu Nordsjaelland și cu Universitatea Craiova asistențele au fost ceva mai reduse, dar tot depășesc cu câteva mii bune interesul pe care CSA Steaua l-a generat aseară.

Partidele jucate de FCSB pe noul Stadion Steaua

MECINR. SPECTATORI
FCSB - CFR Cluj 1-028.519
FCSB - Nordsjaelland 0-027.000
FCSB - CSU Craiova 3-021.304

FCSB vrea să bată recordul ultimilor ani cu Rapid

FCSB urmează să o întâlnească în Superliga tocmai pe fosta adversară a celor de la CSA Steaua, Rapid. Se anunță o mare afluență de public pentru confruntarea găzduită de Arena Națională.

Cu 6 zile înainte de ora oficială de start, erau vândute aproape 25.000 de tichete. Aici sunt incluse și cele 2.400 rezervate pentru galeria Rapidului.

FCSB ar putea să doboare recordul de prezență pe stadion, la jocurile de campionat, din ultimii 4-5 ani. Pragul pe care îl are de atins pentru a urca pe primul loc în acest top e unul foarte ridicat, 42.440 de spectatori.

Practic, ar trebui să-și întreacă propria performanță bifată în primăvara acestui an, când la meciul cu CFR Cluj (1-0), din play-off, în tribune au fost înregistrați 42.439 de fani.

FCSB (locul 1) - Rapid (locul 3) se întâlnesc în runda a 15-a din Superliga, duminică, 5 noiembrie, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

VIDEO. Florin Talpan, după CSA Steaua - Rapid: „Avocații FCSB-ului trag de timp”

Mai multe articole de actualitate: 

Nu l-a menajat pe Dan Șucu, după ce a văzut imaginile cu patronul rapidist: „Ce mesaj dai? Dacă FCSB are 3-0, pleci la pauză?”
CSA STEAUA - RAPID 0-0
Nu l-a menajat pe Dan Șucu, după ce a văzut imaginile cu patronul rapidist: „Ce mesaj dai? Dacă FCSB are 3-0, pleci la pauză?”
Dragoș Grigore, după remiza cu CSA: „Nu știu care este noua Steaua, vechea Steaua, pentru mine e egal cu zero”
RAPID
Dragoș Grigore, după remiza cu CSA: „Nu știu care este noua Steaua, vechea Steaua, pentru mine e egal cu zero”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”