FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Stadionul Ghencea, disponibil pentru FCSB - CFR? Președintele de la CSM Galați, despre meciul de rugby cu Steaua: „Clar și răspicat, o să jucăm la Galați”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 12:47 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 12:51

FCSB va juca acasă cu CFR Cluj, în ultima etapă din play-off, în ceea ce ar putea reprezenta meciul decisiv în decernarea titlului. Gigi Becali a declarat că își dorește ca meciul să se joace pe Ghencea, dar cei de la CSA Steaua au răspuns că rugby-ul are prioritate.

Potrivit programărilor, echipa de rugby a celor de la CSA Steaua va juca pe 21 mai, în deplasare cu CSM Galați, iar echipa de fotbal din Liga 2 termină play-off-ul pe 14 mai, în deplasare, cu Hermannstadt. Valentin Ioviță, președintele de la CSM, a declarat răspicat că meciul de rugby cu Steaua se va juca la Galați, nu la București. Astfel, stadionul Ghencea ar fi disponibil pentru derby-ul FCSB - CFR.

Un fost internațional, contrariat de retragerea lui Toșca de la națională: „Nu pot să înțeleg acești jucători”
REACȚIE
Un fost internațional, contrariat de retragerea lui Toșca de la națională: „Nu pot să înțeleg acești jucători”

Valentin Ioviță: „Ne menținem alegerea, jucăm la Galați”

„Momentan nu am fost contactați de la Steaua. Noi ne dorim să jucăm la Galați. Noi ne menținem alegerea. Pe noi nu ne interesează să jucăm acolo, chiar dacă ne plătesc cazare, mâncare. Când vine Steaua la Galați e un eveniment. Antrenorul a spus clar și răspicat că vrea să jucăm acasă. El e răspunzător pentru rezultate și nu mă bag peste el, a declarat Valentin Ioviță la Pro Arena.

Gigi Becali: „Direct pe Ghencea o să jucăm”

Direct pe Ghencea o să jucăm!. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor? Facem plângeri peste tot, la DNA, procuratură. Dacă nu ne dau voie, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi. Are prea puține locuri”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

CSA Steaua, răspuns pentru Becali

Într-un comunicat trimis către GSP.ro, Clubul Sportiv al Armatei a reacționat după afirmațiile lui Becali.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale. 

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea 

- Biroul de presă al CSA Steaua București

Citește și:

Un titular al naționalei din ultimii ani se retrage! » Reacția lui Edi Iordănescu: „Pierdem un jucător important”

Petrescu a cerut, Varga s-a împrumutat, înaintea derby-ului cu FCSB. Jucătorii au primit 1.000.000 de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
482761529217904
Costel Ivascu  •  23 Aprilie 2022, 16:16
Postat de gruia pe 22 Aprilie 2022, 16:19

Numele de Steaua e interzis pentru voi, dar Berceni Arena este liber.

Cum puteți voi să hotărâți ca adevărată STEAUA nu poate juca pe Ghencea, când voi vă tărâți în liga a doua, pe BANII muritorilor de rând, care își doresc în număr cât mai mare să vadă echipa lui Becali , cu tineri de o valoare , care îți face placere să te uiți cu drag. Pe când voi cu o echipă de rebuturi atrageți cel mult 1500 de oameni , care nu cunoaște istoria acestui club început cu anul 194...., când a luat naștere așa cum a fost luat și de la Becali. Lăsați să joace pe acest frumos stadion construit pe bani publici echipă care poate da savoarea vechilor meciuri când Becali umplea stadionul. Ce vremuri.

gruia
gruia  •  22 Aprilie 2022, 16:19
Postat de hansolo10 pe 22 Aprilie 2022, 13:55

da,Steaua arena aka national arena,asa ii spunem din 2011,pentru ca din liga 1 doar Steaua joaca acolo. este numele perfect. o sa jucam 100% si pe Ghencea daca in ultima etapa se joaca cu titlul pe masa. dar si cand puteam juca fara probleme pe Ghencea,in 2011-2014,tot pe national arena aka Steaua arena jucam.

Numele de Steaua e interzis pentru voi, dar Berceni Arena este liber.

hansolo10
hansolo10  •  22 Aprilie 2022, 14:52
Postat de dodo001 pe 22 Aprilie 2022, 14:27

Se pare ca va fi primul meci jucat de Fcsb în Ghencea, probabil tot acolo vor juca din sezonul viitor mai ales în preliminariile cupelor europene.

o data trebuie doar sa joace Steaua din liga 1 acolo si dupa fiind un precedent reat o sa poata juca cand vrea tot timpul. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează