FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-0

Sorin Cârțu este nemulțumit după calificarea Craiovei în Conference League: „Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României”

Sorin Cârțu +19   FOTO
Sorin Cârțu

Articol de , - Publicat vineri, 27 mai 2022 22:43 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 23:17

CS Universitatea Craiova a câștigat barajul pentru Europa cu FC Botoșani, scor 2-0, și s-a calificat în turul 2 preliminar din Conference League. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a vorbit după calificarea echipei sale în Cupele Europene. 

Chiar dacă a ratat toate obiectivele în acest sezon, Cârțu se declară mulțumit că CSU Craiova va juca măcar în preliminariile Conference League. 

Sorin Cârțu: „Avem satisfacția că jucăm în Cupele Europene”

„Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele, din păcate nu s-au realizat. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu, dar până la urmă avem satisfacția că jucăm în cupele europene. 

Sperăm că vom avea un alt parcurs, o altă atitudine, să facem uitat ce s-a întâmplat cu Tbilisi sau Laci. Sper să ne pregătim mult mai bine în sensul ăsta, să avem un alt comportament, ca să mulțumim lumea. 

Ați văzut, și astăzi seară au fost alături de noi, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat la meciurile cu FCSB și la semifinală, dar lumea e alături de noi și trebuie să-o răsplătim”, a declarat Sorin Cârțu la Orange Sport.

Cele mai tari imagini din CSU Craiova - FC Botoșani 2-0

+15 FOTO

Au fost și momente bune și mai puțin bune. Am pierdut în semifinala Cupei, așa că ne-am bazat mai mult pe meciul de azi. Momentan nu mă gândesc la o plecare, mâ gândesc la echipa națională. Avem 4 meciuri foarte grele și trebuie să le câștigăm. 

Trebuie să arătăm altfel, de aceea muncim în fiecare zi la antrenamente. Trebuie să luăm primul meci din Bosnia să-l câștigăm, iar apoi să vedem cu Muntenegru. Eu sunt foarte apropiat de Mister, mi-a fost alături în totdeauna, m-a susținut. S-a văzut și în teren, am marcat de foarte multe ori și asta m-a ajutat. Nu cred că va pleca, dar nu pot promite că va rămâne.

- Andrei Ivan, CSU Craiova

Echipele românești în cupele europene, sezonul 2022/23: 

  • CFR Cluj - turul 1 preliminar Champions League (tragerea la sorți e pe 14 iunie, meciurile vor fi pe 5/6 și 12/13 iulie)
  • FCSBCSU CraiovaSepsi - turul 2 preliminar din Conference League (tragerea la sorți e pe 15 iunie, „dublele” se joacă pe 21 și 28 iulie)

CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-0 // Vladimir Screciu, primele declarații după victorie

Mai multe știri de actualitate:

Ultrașii lui Dinamo, amenințare brutală: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

Basarab Panduru laudă o decizie luată de Gigi Becali: „Cred că și-a dat seama!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
eunescu09
eunescu09  •  29 Mai 2022, 15:58

Conducerea Universitatii ar trebui sa puna presiune pe ea insasi caci este corigenta la nivel de lot, apoi sa vorbeasca despre altii.

dandana
dandana  •  29 Mai 2022, 09:46

CSU de acuma este mai slaba ca niciodată. A dat afara jucători care nu trebuia, și au adus alți mai prosti. Asta este realitatea, iar Cîrțu este unul din vinovați. Este prostul de serviciu al lui Rotaru și asta este urât. Este legenda Craiovei, nu trebuie sa ajungă asa. Îl iubim, dar s-a băgat unde nu trebuia. Iar faza cu candidez la alegeri singur, este penibilă. Luai dracu un cerșetor și îl punea alternativă, nu ce s-a întâmplat aici. Suporteri decid, ce dracu decid ei? Băi ne luați la mișto? Domnule cîrțu spune adevărul, spune ca investițiile au fost tăiate și ca Craiova nu trebuie sa își facă speranțe. Va luați de Reghe când nu i-ați adus săracului un jucător dorit de el, și a trebuit sa joace cu ce a aruncat Becali. Chiar va bateți joc? Treziți-vă naiba, ca nu suntem proști voștri. Suporteri Craiovei trebuie sa ia atitudine. De ceva ani doar vindem, și ne plângem ca avem datori. Pai cum ai datori dacă iei banii? A da! Dacă nu te duci în Europa sa iei niște bani, normal ca sărăcești. Dacă nu mergi în Europa sa arăți un jucător care poate fi vândut cu o suma sa ți Craiova la bătălia pentru locul 1, 5-6 ani. Becali are dreptate, dar nu poate de hoți. Au ajuns echipe precum CFR care amenință patronul în stânga și dreapta, și nimanui5nu I se pare suspect. CFR este echipa interlopilor din Cluj, iar asta este grav. Concluzia este ca d-l Cîrțu vorbește în pungă iar CSUC nu poate mai mult din cauza patronajului.

dandana
dandana  •  29 Mai 2022, 09:32
Postat de vasileroaita pe 28 Mai 2022, 06:57

CSU de acum e mai slabă decât cea care s-a făcut de râs cu Tbilisi sau Laci. Se vede mâna lui Reghe. Dacă îl pierde pe portarul italian, CSU prinde Play-Ouț-ul.

Da! Ce sa spui la unul care vorbește așa. Ca mai greșești o cratima sau despărțire. Dar să-ți bați joc de limba română asa, arata ce poți. Nu cred ca ai dreptul sa spui nimic. Nu ai spus absolut nimic! Vorbești de Reghe ca se vede mâna lui, bai hahaleră acest individ a luat campionatul, a dus fcsb in Europa și erau mândria României, a făcut performanțe mari prin orient. Și vi tu și spui se vede mana lui. Dă-ți 2 palme și lasă-ne nene. Ești prea prost informat în legătură cu multe. Câți ani ai? 9?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează