FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ // Cristi Bud, nemulțumit de remiză: „Meritam să câștigăm” + ce spun clujenii despre lupta la titlu

CS U Craiova - CFR Cluj 0-0 // FOTO: Facebook CS U Craiova
CS U Craiova - CFR Cluj 0-0 // FOTO: Facebook CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:34

Cristi Bud, atacantul lui CFR Cluj, a fost marea surpriză a lui Dan Petrescu pentru meciul cu CS U Craiova, terminat 0-0.

La finalul meciului, atacantul a vorbit despre lupta la titlu, afirmând tototadă că echipa sa ar fi meritat să plece cu toate cele trei puncte din Bănie.

„Per total, cred că meritam victoria. Până la urmă, părerea mea e că rezultatul e foarte bun pentru noi. Nu ne interesează de Craiova sau FCSB, contează doar ce facem noi. Mă bucur mult că Dan Petrescu îmi acordă încredere, sper să-i răsplătesc încrederea cu evoluții cât mai bune. Meritam victoria în această seară!”, a spus Cristi Bud, la TV Telekom Sport. 

Camora: „Am tot spus că nimeni din play-off nu va câștiga toate meciurile”

„E un rezultat bun pentru noi, deși ne-am fi dorit să câștigăm cele trei puncte. Am mai avut ocazii mai clare decât Craiova. Mai sunt multe puncte puse în joc, eu am tot spus că nicio echipă nu va câștiga toate meciurile din play-off”, a declarat și Mario Camora la TV Telekom Sport. 

  • CFR Cluj rămâne lider, cu 37 de puncte, la 6 lungimi în fața celor de la FCSB, care au un meci mai puțin. CSU Craiova ocupă poziția a 3-a, cu 30 de puncte.

Citește AICI cronica partidei CS U Craiova - CFR Cluj 0-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează