FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Decizia prin care Rotaru o „predă” pe Universitatea Craiova în fața lui CFR Cluj și-i diminuează speranțele lui FCSB la titlu

Universitatea Craiova se deplasează la Cluj cu autocarul
Universitatea Craiova se deplasează la Cluj cu autocarul

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 10:49 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 11:31

Universitatea Craiova a luat o decizie surprinzătoare înaintea meciului cu CFR, decisiv în lupta la titlu dintre ardeleni și FCSB în acest final de sezon. 

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport și DigiSport
Oltenii vin cu gânduri mari la meciul cu CFR Cluj: „Vrem punct sau puncte” » Reghecampf dezvăluie care e atmosfera din lot
CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Oltenii vin cu gânduri mari la meciul cu CFR Cluj: „Vrem punct sau puncte” » Reghecampf dezvăluie care e atmosfera din lot

Cei de la FCSB speră ca oltenii să o învingă pe CFR Cluj în „Gruia” pentru a-i ajuta în lupta la titlu, dar o hotărâre a conducerii celor de la Craiova le diminuează din speranțe roș-albaștrilor.

Din informațiile GSP.ro, Universitatea Craiova a ales să facă deplasarea la Cluj cu autocarul, nu cu avionul, așa cum echipa este obișnuită. Este pentru prima dată când se preferă această deplasare pentru un drum lung, de aproximativ 6-7 ore. 

Decizia ar fi fost luată chiar de finanțatorul Mihai Rotaru, pentru a-i pedepsi pe jucători pentru eliminarea din semifinalele Cupei României.

Laurențiu Reghecampf: „Atmosfera nu e foarte bună”

Laurențu Reghecampf a prefațat duelul cu CFR Cluj și a dezvăluit care este atmosfera din lotul oltenilor.

„Venim după două meciuri foarte dificile, pierdute. Atmosfera nu este foarte bună, dar urmează un meci în care jucătorii vor avea o ambiție foarte mare. E un meci în care trebuie să arătăm bine. Mergem să ne apărăm șansele și să încercăm să câștigăm punct sau puncte. 

Venim după un meci pierdut, am avut foarte puțin timp la dispoziție. Sunt mulți jucători loviți, resimt efortul celor două meciuri foarte grele. Am avut parte de mult stres, dar sper să-i refacem până duminică”, a spus Laurențiu Reghecampf.

VIDEO Laurențiu Reghecampf, declarații înainte de CFR Cluj - U Craiova: „Atmosfera nu e foarte bună”

Citește alte știri din Liga 1:

Avem răspunsul trimis de CSA Steaua către FCSB » Motivul invocat pentru a interzice echipa din Liga 1 pe stadionul Ghencea

Marco Dulca, pe urmele tatălui? » Anunțul făcut de Cristi Dulca: „Cui nu i-ar plăcea să joace acolo?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
1166993100798378
George Dragan  •  15 Mai 2022, 22:53

nici nu ma asteptam la altceva. craiova nu mai are cum prinde locul doi iar conflictul dintre patroni e evident. cea mai buna solutie ar fi ca fcsb sa nu se prezinte la meci sau doar cu pustii de la tineret.

2711537815766774
Cosmin Daniel Tuta  •  15 Mai 2022, 14:46

O predă pe dracul, celelalte echipe merg cu f35 mă ce scrieți în articolul ăsta este praf în ochii .... păi ce să facă Craiova s-o scoată campioană pe jiji TV.... Este disperare dar cfr merită titlul de campioană!!!!!!

george.br
george.br  •  15 Mai 2022, 09:25
Postat de doubleti pe 15 Mai 2022, 00:20

Miza cea mai importanta este sa va scoata forbalul din cap pentru titlul furat in 1973 si pentru titlul furat in 2020. Dumneazeu nu doarme. Maine seara o sa suferiti si dupa meciul de la Buzau, urmeaza falimentul pentru voi si spargarea baloanelor de sapun care se numesc Performante CFR Cluj. hai noapte buna

:))) Buna asta cu "baloane de sapun", numai ca se potriveste perfect clonei mogosene, unde Custodele Rotar livreaza baloane prostimii la fiecare inceput de campionat.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează