FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ // Gigi Becali îl felicită pe Dan Petrescu după egalul de pe „Oblemenco” + a pus ochii pe doi jucători: „Dacă aveau o echipă pe lângă ei câștigau”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 11:13

Gigi Becali e de părere că n-a primit niciun ajutor după remiza de aseară din CSU Craiova - CFR 0-0. Patronul FCSB a remarcat însă doi jucători din tabăra oltenilor, pe Alexandru Mateiu și Alexandru Cicâldău, mijlocașii centrali ai oltenilor. 

„Petrescu e băiat deștept. Ce, el face cum am făcut noi cu Iașiul anul trecut? Să rămână pe primul loc indiferent de rezultate, e băiat foarte deștept. E pe primul loc, ce mai contează? Calculează astfel încât să rămână pe primul loc. Cu noi va juca la fel, să scoată un meci egal. Adică va juca exact la fel cum a făcut-o aseară. Craiova nu putea să câștige aseară. Mateiu, Bancu și Cicâldău au scos egalul ăsta”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...ce jucători a remarcat aseară: „Aseară am văzut doi jucători mari. Mateiu și Cicâldău dacă aveau o echipă pe lângă ei câștigau meciul. Dar așa, nu ai ce să faci

7e nota primită de Cicâldău în Gazeta de azi. Mateiu a luat 6

...despre Sepsi: „Credeam că Sepsi e apropiată de CFR. Nu mai cred asta. Așa am văzut în ultima vreme”

VEZI ȘI:

Romario Benzar, pe tarabă! Gigi Becali își vinde fundașul dreapta, dar s-a și speriat de alternativă: „Ăstălalt își ține pantalonii foarte jos”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lionforever
lionforever  •  08 Aprilie 2019, 17:41

Ciobanul nu e prost cum au fost "ai mei" să-i intarate pe aia de la sepsi ii ia cu zaharelu dar daca scot aia un egal o să-i facă albie de porci ca trag pt cfr etc.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  08 Aprilie 2019, 15:54

Cum le stie ciobanul fardat pe toate !! Sigur ca vor lua campionatul pentru ca v-au batut la Bucuresti, asa cum au facut-o si Viitorul, iar jucatorii aia de milioane ai lui Becali nu au fost capabili sa castige in meciurile cu Calarasi, Voluntari si Chiajna, adica cu utimele trei clasate !! Asta-idiferenta !!

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  08 Aprilie 2019, 15:21

Deja este acolo Ilie,"analistul suprem ",restul e cancan:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează