FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CHINDIA

FOTO CSU Craiova și Chindia Târgoviște, cu gândul la Ucraina » Mesajul comun afișat înaintea meciului

Foto: Facebook @UCVOficial
Foto: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 21:36 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 21:40

Fotbaliștii de la CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște au trimis un mesaj comun de pace înaintea meciului de astăzi, din runda cu numărul 28 a Ligii 1. 

Lumea sportului reacționează prin propriile mijloace în fața războiului crunt declanșat de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei. CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște au afișat mesajul „Nu războiului”, atât în limba engleză, cât și în ucraineană. Gestul a fost salutat de cei peste 5.000 de spectatori de pe arena „Ion Oblemenco”.

CSU Craiova și Chindia Târgoviște, cu gândul la Ucraina » Mesajul comun afișat înaintea meciului
Foto: Facebook @UCVOficial

Reghecampf se teme de războiul din Ucraina: „Nu mai e cazul să vorbim despre fotbal”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, se teme de războiul declanșat joi de Rusia pe teritoriul țării-vecine Ucraina.

Dayana Yastremska a fugit de război în România, dar părinții au rămas la Odesa » Mesaj sfâșietor: „Au făcut totul ca noi să plecăm. Mamă, tată, vă iubim!”
Război în Ucraina
Dayana Yastremska a fugit de război în România, dar părinții au rămas la Odesa » Mesaj sfâșietor: „Au făcut totul ca noi să plecăm. Mamă, tată, vă iubim!”

„E o situaţie dificilă. Sunt foarte mulţi români care trăiesc în Ucraina și sper să se rezolve cât mai repede această situaţie. Oamenii care se află în zonele critice să reuşească să plece de acolo. Este un lucru cu care nu suntem obişnuiţi. Eu nu m-am născut în război, nu am văzut niciodată această situaţie.

Este pentru prima dată în viaţa mea când în Europa se întâmplă un asemenea eveniment, mă refer mai aproape de noi. Nu ştiu ce să spun, pentru mine este ceva nou şi nu am experienţa necesară. Îmi este teamă, sincer”, a spus Laurențiu Reghecampf, în conferința de presă care a prefațat meciul cu Chindia Târgoviște.

VIDEO Stoican despre conflictul din Ucraina: „Mă bucur că Lucescu e bine. Putin va plăti pentru tot”

Citește alte știri din Liga 1:

Ce se întâmplă cu banderola la Dinamo » Stoican a stabilit cine va fi căpitan cu Rapid

Un club din Liga 1 e gata să-l ia pe Keșeru: „Îl aștept cu brațele deschise”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează