FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un club din Liga 1 e gata să-l ia pe Keșeru: „Îl aștept cu brațele deschise”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2022 08:58 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 09:14

Atacantul Claudiu Keșeru (35 de ani) a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și nu face parte din lotul celor de la FCSB.

Patronul roș-albaștrilor e gata să nu-i mai prelungească înțelegerea vârfului adus la începutul sezonului, dar Keșeru nu duce lipsă de oferte.

Cum se blochează accesul echipelor de fotbal pe arena „Arcul de Triumf” » „În minister se minte, stadionul poate fi închiriat și acum”
STADION
Cum se blochează accesul echipelor de fotbal pe arena „Arcul de Triumf” » „În minister se minte, stadionul poate fi închiriat și acum”

Sepsi e gata să-l aducă pe Keșeru

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre posibilitatea de a-l aduce pe atacant.

„Aș minți dacă aș spune că nu-l vreau. Dacă ar vrea să vină la noi, eu l-aș aștepta cu brațele deschise”, a spus Diosezegi pentru ProTV.

1.500.000 de euroe cota lui Keșeru, potrivit transfermarkt

În acest sezon, Keșeru a bifat 20 de partide și a marcat 8 goluri. Are în contul său și 6 pase de gol. De-a lungul carierei, Keșeru a jucat la Nantes, Angers, Bastia, Al Gharafa, Ludogoreț și FCSB.

Gigi Becali: „Keșeru a pierdut din putere pentru că s-a vaccinat”

Recent, Gigi Becali a vorbit despre Claudiu Keșeru și a explicat de ce nu mai joacă la FCSB.

„El vrea să mai joace doi ani. Da, poate juca în România. Dar nu mai poate juca la FCSB sau CFR Cluj. Ca Budescu.  El a zis că o să-mi arate. Bine, tată, arată-mi! Nu mai poate să-mi arate. O să-mi arate mie, dar la altă echipă. Aici nu mai poate. Eu m-am convins.

El e gata. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să-l jignesc, nu vreau să se supere. Spun ce cred. După primele 3 meciuri, i-am zis lui MM Stoica «Ăsta joacă la orice echipă din lume». Nu știu ce s-a întâmplat după. Și l-am tot forțat. Ziceam «Stai, mă, puțin. S-a schimbat omul?». O să râdeți, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinați le scade puterea. Asta e ceva științific (n.r. - niciun studiu științific nu a arătat așa ceva)”, a declarat Gigi Becali, luni, la ProX.

Keșeru e spectator de lux la FCSB

FCSB l-a ales pe Burlacu în lotul pentru meciul cu Mioveni și l-a lăsat în tribună pe Claudiu Keșeru, „veteranul" pe care Becali nu îl mai agreează.  Keșeru câștigă de peste 8 ori mai mult decât primește Burlacu. Claudiu are 25.000 de euro lunar, Andrei are numai 3.000 de euro.

Ambii trebuie să-și facă bagajele pentru la vară, fiindcă Gigi nu îi mai consideră îndeajuns de buni. Burlacu are 25 de ani, Keșeru are 35 de ani și amândoi au fost aduși gratuit, fără achitarea unor sume pentru transferuri. Claudiu are al doilea salariu de la FCSB, după al lui Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor încasează 30.000 de euro lunar. 

VIDEO Paul Cazan, despre lupta la titlu din Liga 1: „Jucătorii de la FCSB joacă pentru ei”

Citește și: 

Cât îl costă pe Gigi Becali să renunțe la pariul nereușit » Patronul FCSB a decis: pleacă la vară

Gigi Becali, protagonist în presa engleză » Ce au scris jurnaliştii britanici după ce au aflat că patronul de la FCSB nu-i mai lasă să joace pe fotbaliştii care s-au vaccinat

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
manowar_
manowar_  •  26 Februarie 2022, 06:52

Nea Gigi are dreptate in mare parte legat de vaccin !! Bre nu le scade forța, la scade mintea, au luat-o pe aratura !! Unde este bah Covidul acum ?? A fugit de razboi ??? Am auzit ca noi astia nevaccinati nu avem voie la razboi ca nu am avem certificat verde !! Daca luam vreun covid pe front ...

manty_one
manty_one  •  24 Februarie 2022, 17:13
Postat de Dumitru Ciobanu pe 24 Februarie 2022, 10:33

Dl Becali ori nu e serios ori uită ce spune când la adus pe Keșeru a spus că a luat golgheterul europei a durat câteva luni și gata la fel a procedat și cu Budescu,cum umilește el jucătorii

Ce poti cere de la un cioban scurt la minte!!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  24 Februarie 2022, 13:57

Cu brațele deschise...Și cu un salariu de 30 de mii/luna?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează